در سه ماهه ابتدای سال جاری صورت گرفت؛
بهره مندی ۱۵۰۰ کودک دارای سو تغذیه از حمایتهای کمیته امداد استان مرکزی
در سه ماهه ابتدای سال جاری تعداد ۱۵۰۰ کودک زیر ۵ سال دارای مشکل سو تغذیه از حمایتهای کمیته امداد امام استان مرکزی بهره مند شده و برای این منظور مبلغ ۳ میلیارد و ۱۵۰ میلیون ریال هزینه شده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مجید مشهدی، معاون حمایت و سلامت کمیته امداد استان مرکزی در گفتگو با خبرنگار سفیر آشتیان، با بیان اینکه طرح حمایت از کودکان نیازمند و دارای سو تغذیه با همکاری دانشگاه علوم پزشکی و وزارت رفاه انجام می شود تصریح کرد: این کودکان از فرزندان مددجو و غیر مددجو بوده و از طریق مراکز بهداشتی استان به کمیته امداد معرفی شده اند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سفیر آشتیان,وی افزود: سرانه کمک به هریک از این کودکان که در قالب بن کارت است در طی سه ماهه اول سال جاری مبلغ ۷۰۰ هزار ریال بوده است.
معاون حمایت و سلامت کمیته امداد استان مرکزی در ادامه با اشاره به برنامه های واحد حمایت و سلامت از ابتدای سال جاری تا کنون اظهار کرد : انعقاد تفاهم نامه همکاری با سازمان زندانها و اقدامات تامینی و تربیتی استان و انجمن حمایت از زندانیان از اقدامات انجام شده می باشد.
مشهدی خاطرنشان کرد: این تفاهم نامه همکاری به منظور نظامند نمودن فرایند شناسایی زندانیان وخانواده های آنان ، توانمند سازی و هدفمند نمودن خدمات ارائه شده و به منظور پیشگیری از بروز آسیبهای اجتماعی مجدد در خانواده های زندانی در ۹ ماده منعقد و به امضا طرفین رسیده است.
انتهای پیام/رض
,
,
,
,
,
,
,
ارسال دیدگاه