logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

تلاش کنگره آمریکا برای تسهیل غارت اموال ایران

تلاش کنگره آمریکا برای تسهیل غارت اموال ایران
یک قانونگذار آمریکایی با ارائه قطعنامه‌ای در تلاش است ارائه خدمات حقوقی به طرف‌های ایرانی در پرونده‌های مرتبط با برداشت پول از دارایی‌های مصادره شده ایران را ممنوع کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از فارس، قطعنامه‌ای که یک نماینده جمهوری‌خواه آمریکا به تازگی به مجلس نمایندگان ارائه کرده از شرکت‌های حقوقی این کشور می‌خواهد از قبول وکالت طرف‌های ایرانی در پرونده‌های قضایی با موضوع پرداخت غرامت به «قربانیان تروریسم» خودداری کنند.  

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


قطعنامه پیشنهادی «والتر جونز»، نماینده جمهوری‌خواه «کارولینای شمالی» روز چهارشنبه به مجلس نمایندگان ارائه و برای بررسی‌های بیشتر به کمیته امور قضایی این مجلس ارجاع شده است.

در بخشی از این قطعنامه آمده است: «شرکت‌های حقوقی نباید در هیچ دادرسی قضایی وکالت طرف‌های ایرانی برای کمک به این کشور در راستای اجتناب از پرداخت غرامت به قربانیان تروریسم به عهده بگیرند.»

این قطعنامه در حالی ارائه شده که مقام‌های دولت ایران اعلام کرده‌اند پیگیری‌های حقوقی لازم برای طرح دعوی علیه اقدام واشنگتن در برداشت حدود 2 میلیارد دلار از دارایی‌های مصادره شده ایران را انجام خواهند داد. 

دیوان عالی آمریکا ماه گذشته پرداخت این مبلغ به خانواده‌های قربانیان بمب‌گذاری سال 1983 از محل دارایی‌های مصادره شده ایران را تایید کرد. 

ایران هر گونه دخالت در انفجار سال 1983 در پایگاه نیروی دریایی آمریکا در بیروت که به مرگ 241 سرباز آمریکایی منجر شد را رد کرده است. 

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه