عضو مجلس خبرگان رهبری مطرح کرد؛
خبرگان رهبری با انتخاب آیت الله جنتی سیلی محکمی به انگلستان زد/ اجازه نفوذ به استکبار را نخواهیم داد
عضو خبرگان رهبری با بیان این که خبرگان رهبری همواره به وظیفه خود به خوبی عمل کرده است، گفت: خبرگان رهبری با انتخاب آیت الله جنتی سیلی محکمی به انگلستان زد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام و المسلمین علی اسلامی در گفتگو با قم فردا،، با اشاره به آغاز دوره پنجم خبرگان رهبری، گفت: مجلس خبرگان رهبری در دوره پنجم سر وقت تشکیل شد و هیئت رییسه را انتخاب کرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, قم فردا,وی انتخاب آیت الله جنتی را به عنوان رییس مجلس خبرگان را اولین پیام به انگلستان دانست و تصریح کرد: نظر اکثریت در جلسه روز اول این بود که به انگلیس یک سیلی محکم بزنند به هر حال انگلیسی ها در زمان انتخابات به صورت ویژه کار کردند و تبلیغات فراوانی انجام دادند.
,اسلامی افزود: هدف غرب و انگلستان این بودکه در مجلس خبرگان رهبری ایران نفوذ کنند و تحت تاثیر قرار بدهند.
,وی ادامه داد: به همین خاطر بود که اعضای محترم مجلس خبرگان تصمیم گرفتند منهای برخی اختلافات سلیقه ای کوچکی که وجود داشت، یک سیلی محکم به انگستان بزنند.
,عضو خبرگان رهبری خاطر نشان کرد: در راستای تاریخ هم علما و بزرگان ما چنین سیلی به انگلستان نواخته اند، میرزای شیرازی تحریم تنباکو را اعلام کرد و انگیسی ها را از این کشور بیرون کرد، مرحوم میرزا حسن آشتیانی در تهران جلوی انگلیس ایستاد و بالاخره مجلس خبرگان رهبری بنا شد که کاری همانند میرزای شیرازی ها را انجام بدهد.
,وی ادامه داد: به عبارت دیگر مجلس خبرگان در این دوره به انگلیسی ها فهماند که فضولی نکنند و فکر نفوذ را از ذهن خود بیرون ببرند.
]
ارسال دیدگاه