عضو مجلس خبرگان رهبری مطرح کرد؛

خبرگان رهبری با انتخاب آیت الله جنتی سیلی محکمی به انگلستان زد/ اجازه نفوذ به استکبار را نخواهیم داد

خبرگان رهبری با انتخاب آیت الله جنتی سیلی محکمی به انگلستان زد/ اجازه نفوذ به استکبار را نخواهیم داد
عضو خبرگان رهبری با بیان این که خبرگان رهبری همواره به وظیفه خود به خوبی عمل کرده است، گفت: خبرگان رهبری با انتخاب آیت الله جنتی سیلی محکمی به انگلستان زد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  حجت الاسلام و المسلمین علی اسلامی در گفتگو با قم فردا،، با اشاره به آغاز دوره پنجم خبرگان رهبری، گفت:  مجلس خبرگان رهبری در دوره پنجم سر وقت تشکیل شد و هیئت رییسه را انتخاب کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  قم فردا,

وی انتخاب  آیت الله جنتی را به عنوان رییس مجلس خبرگان را اولین پیام به انگلستان دانست و تصریح کرد: نظر اکثریت در جلسه روز اول این بود که به انگلیس یک سیلی محکم بزنند به هر حال انگلیسی ها در زمان انتخابات به صورت ویژه کار کردند و تبلیغات فراوانی انجام دادند.

,

اسلامی افزود: هدف غرب و انگلستان این بودکه در مجلس خبرگان رهبری ایران نفوذ کنند و تحت تاثیر قرار بدهند.

,

وی ادامه داد: به همین خاطر بود که اعضای محترم مجلس خبرگان تصمیم گرفتند منهای برخی اختلافات سلیقه ای کوچکی که وجود داشت، یک سیلی محکم به انگستان بزنند.

,

عضو خبرگان رهبری خاطر نشان کرد: در راستای تاریخ هم علما و بزرگان ما چنین سیلی به انگلستان نواخته اند، میرزای شیرازی تحریم تنباکو را اعلام کرد و انگیسی ها را از این کشور بیرون کرد، مرحوم میرزا حسن آشتیانی در تهران  جلوی انگلیس ایستاد و بالاخره مجلس خبرگان رهبری بنا شد که کاری همانند میرزای شیرازی ها  را انجام بدهد.

,

وی ادامه داد: به عبارت دیگر مجلس خبرگان در این دوره  به انگلیسی ها فهماند که فضولی نکنند و فکر نفوذ را از ذهن خود بیرون ببرند.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه