با برگزاری آیین تودیع و معارفه؛
اخلاقی سکاندار سازمان تامین اجتماعی استان سمنان شد +تصاویر
طی مراسمی با حضور معاون سازمان تامین اجتماعی کشور، مدیر کل جدید سازمان تامین اجتماعی استان سمنان معرفی و از زحمات مدیر کل سابق این سازمان تقدیر شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مرآت، آیین تودیع و معارفه مدیرکل تامین اجتماعی استان سمنان باحضور عبدالرحمان تاج الدین معاون حقوقی و امور مجلس سازمان تامین اجتماعی، همتیان معاون منابع انسانی استانداری سمنان و سایر مسئولان استان سمنان در سالن مدیریت بحران استان سمنان برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مرآت,معاون حقوقی و امور مجلس سازمان تامین اجتماعی با تقدیر از حسن آزرم مدیرکل سابق تامین اجتماعی استان سمنان گفت: خدا را شاکریم که سازمان تامین اجتماعی با استفاده از توان نیروهای داخلی سازمان توانسته است در مسیر تعالی و پیشرفت قدم بردارد.
,تاج الدین بابیان اینکه در حال حاضر بیش از نیمی از جمعیت کشور از خدمات سازمان تامین اجتماعی بهره مند می شوند گفت: خدمت رسانی مطلوب و موثر به 41 میلیون نفر از جمعیت کشور امری مهم است که رسیدن به این هدف تلاش بیشتری می طلبد.
,وی در ادامه گفت: در شرایطی که کشور در تنگناها و مشکلات فراوانی به سر می برد سازمان تامین اجتماعی تلاش کرد تا تعهدات خویش را دراستای پرداخت مطالبات و بهینه کردن فضای درمان موثرتراز گذشته انجام می دهد.
,معاون حقوقی و امور مجلس سازمان تامین اجتماعی با اشاره به خدمات الکترونیکی سازمان و پرداخت های اینترنتی حق بیمه گفت: یکی از دستاوردهای مهم سازمان تامین اجتماعی توسعه خدمات الکترونیکی بوده است و اراده سازمان براین است که در این مسیر با استفاده از ظرفیت های داخلی گام های موثرتری بردارد.
,تاج الدین با تاکید بر بیطرفی سازمان تامین اجتماعی در مسائل حزبی و سیاسی اظهار کرد: سازمان تامین اجتماعی فراتر از جناح ها وسلایق سیاسی و باندی عمل کرده و با قاطعیت اعلام می کنم که در این سازمان محل امنی برای کسانی که می خواهند از فرصت و فرصت طلبی ها استفاده کند، وجود ندارد.
,وی در ادامه گفت: سیاست های کلی سازمان این است که در همه فضاهای درمانی و بیمه ای پرچم سفید بی طرفی برافراشته شده که متعلق به هیچکس به جز صاحبان واقعی مجموعه یعنی جامعه کارفرمایی و بیمه شدگان کشور نیست.
,در پایان از زحمات حسن آزرم مدیرکل سابق سازمان تامین اجتماعی استان تقدیر و محمد اخلاقی بعنوان مدیرکل جدید معرفی شد.
,

,

,

, انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه