logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  2. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  3. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  4. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  5. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  6. گسست میان ادعا و واقعیت
  7. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  8. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  9. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  10. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  11. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  12. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  13. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  14. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  15. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  16. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  17. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  18. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  19. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  20. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف

برنامه‌های سالروز ارتحال امام (ره)

برنامه‌های سالروز ارتحال امام (ره)
ستاد مرکزی بزرگداشت امام خمینی (س) با صدور اطلاعیه‌ای برنامه‌های بیست و هفتمین سالروز ارتحال ایشان در حرم مطهر را اعلام کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ متن این اطلاعیه بدین شرح است:

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


بزرگداشت امام برای ما جنبه اعتقادی، ایمانی، انقلابی، عاطفی و ملی دارد. «مقام معظم رهبری مدظله العالی»

چهاردهم خرداد امسال نیز حرم با صفای حضرت امام خمینی (سلام الله علیه) در روزهای پایانی و پرفیض شعبان المعظم و در آستانه ورود به ماه میهمانی بزرگ الهی بار دیگر تجلیگاه شکوه گردهمایی عظیم سالانه رهروان راه امام خواهد بود. قافله میلیونی زائران حضرت روح الله در راه است و صدها هزار زائر از سراسر کشور همراه با مردم شریف تهران و میهمانان خارجی برای شرکت در مراسم بزرگداشت رهبر کبیر انقلاب اسلامی ایران و تجدید عهد با منطق و مرام امام آماده می‌شوند. حضور درقافله پرشوری که پیام آوران خون شهیدان، جانبازان وآزادگان، خانواده عزیز ایثارگران، بسیجیان مخلص، عالمان و فرهیختگان، جوانان شیفته فرهنگ عاشورا و پیروان مکتب روح الله رهروان آن هستند، افتخاری است خاطره انگیز.

گذشته از جنبه‌های ارزشمند معنوی این گردهمایی بزرگ در ایام پرفیض و برکت الهی، حضور گسترده اقشار مختلف جامعه به ویژه جوانان در مراسم 14 خرداد در حرم امام و دیگر مراسمی که در سراسر کشور برگزار می شود از جنبه سیاسی و اجتماعی درشرایط کنونی که کشور عزیزمان با آن مواجه است بسیار حائز اهمیت است. شکوه این مراسم بیانگر این حقیقت است که راه امام ادامه دارد و سه اصل بنیادین انقلاب اسلامی یعنی«استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی» همچنان مقتدرانه پابرجاست. ناکامی دشمنان در آسیب زدن به امنیت تحسین برانگیز ایران علیرغم تداوم شرایط دردناک خشونت و جنگ‌ها و درگیری‌های داخلی در بسیاری از نقاط خاورمیانه، عبور موفقیت آمیز دولت محترم درجریان دشوارترین مراحل مذاکرات هسته‌ای، حضور چشمگیر مردم ایران در راهپیمایی 22 بهمن و برگزاری دو انتخابات مهم در سال گذشته، اوج اقتدار نظام اسلامی و تاثیر آموزه‌های امام خمینی را گواهی می دهند.

مراسم بزرگداشت امام فرصتی است برای بازخوانی اصول اندیشه، آموزه ها و آرمان‌های بلند امام از زبان رهبر فرزانه انقلاب اسلامی. آرمان‌هایی که بر عزت ملت ایران، اقتدار نظام اسلامی، تعالی و پیشرفت همه جانبه کشور، ایستادگی در برابر زیاده‌خواهی زورگویان و مستکبران عالم، مبارزه با ظلم وستم، دفاع از حق و عدالت و آزادی، تکیه بر وحدت مسلمانان برای بازیابی مجد و تمدن اسلامی و ترویج ارزش‌های والای الهی و احکام نورانی اسلام استوار است.

ستاد مرکزی بزرگداشت امام خمینی ضمن گرامی‌داشت حضور گرم و خالصانه زائران و میهمانان حرم مطهر امام و شرکت کنندگان در مراسم بزرگداشت رهبر کبیر انقلاب اسلامی در اقصی نقاط کشور و مناطق مختلف جهان، برنامه‌های حرم مطهر را که با حضور اعضای بیت شریف حضرت امام و مسئولین محترم نظام برگزار می شود به شرح زیر به اطلاع می‌رساند:

1- پنج شنبه 95/3/13: مراسم شب 14 خرداد پس از اقامه نماز جماعت مغرب به امامت حضرت آیت الله سیدحسن خمینی با قرائت قرآن کریم و برنامه مداحان عزیز آغاز و با سخنرانی مقام محترم ریاست جمهوری اسلامی ایران جناب آقای دکتر حسن روحانی ادامه خواهد یافت.

2 - جمعه 95/3/14: مراسم عظیم و باشکوه 14 خرداد با عنوان میثاق با امام و بیعت با رهبری از ساعت 9 صبح در حرم مطهر حضرت امام خمینی (س) آغاز و پس از قرائت قرآن کریم و برنامه مداحان عزیز و سخنرانی حضرت آیت الله آقای حاج سیدحسن خمینی همگان از بیانات مهم و بسیار ارزشمند رهبر عزیز و فرزانه انقلاب اسلامی و فرمانده کل قوا و خلف شایسته امام امت بهره مند خواهند شد. 

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه