نماینده مردم آستارا در مجلس:
وظایفم را تماما و با اقتدار انجام خواهم داد/ تحقق وعدههایم به همراهی دولت بستگی دارد
نماینده مردم آستارا گفت: تحقق وعدهای من به ملت بستگی به همراهی دولت دارد و من وظیفه ام را تماما”، کمالا” و با اقتدار انجام خواهم داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ۸دی، ولی داداشی از حضور خود در نخستین روز مجلس دهم با بیان اینکه روز بسیار خوبی بود، اظهار کرد: امیدوارم من و همکارانم بتوانیم حافظ خون شهدا باشیم.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ۸دی,
وی با بیان اینکه باید هم در راس قانون گذاری و هم در بحث نظارت بر حسن اجرای قوانین موثر باشیم، افزود: تمام و سعی خود را خواهیم کرد تا شعار هایی را که به مردم داده ایم را تحقق بخشیم.
,
نماینده مردم آستارا در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه قدم برداشتن در راستای خدمت رسانی به ملت کل ایران و مردم حوزه انتخابیه ام به من مربوط است، گفت: تماما، کمالا و با اقتدار وظایفم را انجام خواهم داد.
,
داداشی با اشاره بر اینکه تحقق وعده هایش همراهی دولت با آن است، گفت: امیدواریم دولت هم به ما کمک کند تا نیازها و انتظارات مردم را برآورده کنیم.
,
این نماینده مجلس دهم نظر خود را به گزینه ریاست مجلس نامعلوم عنوان کرد و گفت: باید با دوستان خود مشورت کنیم و به یک گزینه واحد برسیم.
,
,
انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه