بلاغ از آمار مجروحان حادثه چهارشنبه آخر سال گزارش می دهد

15 زخمی در حادثه چهارشنبه سوری مازندران / قطع انگشتان پسر 17 ساله

15 زخمی در حادثه چهارشنبه سوری مازندران / قطع انگشتان پسر 17 ساله
آمار مجروحان چهارشنبه آخر سال در مازندران به 15 نفر رسید.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از بلاغ، چهارشنبه آخر سال به یک کابوس برای خانواده ها و مسئولان تبدیل شده  و با توجه به تلاش تمامی مسئولان و دستگاه های اجرایی برای کنترل مراسم چهارشنبه آخر سال، بازهم حوادثی ناگواری رخ می هد که بعضا جبران ناپذیر است .

, شبکه اطلاع رسانی دانا , بلاغ،,

مراسم چهارشنبه آخر سال در مازندران طبق شواهد و اخبارهای رسیده از شهرهای مختلف مازندران ،نسبتا آرام برگزار شد و مجروحان این حادثه نیز نسبت به سال گذشته طبق آمار اورژانس 115 استان مازندران کمتر بود.

,

خانم مهین تفضلی مدیر روابط عمومی اورژانس 115 استان مازندران به خبرنگار بلاغ گفت: تا ساعت 22 امشب ، 15 مورد مصدوم از حوادث چهار شنبه ی آخر سال در سطح استان به این مرکز گزارش شده است.

, بلاغ,

وی تصریح کرد: گزارش های رسیده از مراکز اورژانس بیمارستان های ساری ,آمل ,چالوس ,تنکابن و نور حاصل شده است.

,

به گزارش بلاغ، آخرین آمار مجروحان و مراجعه کنندگان به بیمارستان های مرکز مازندران،من جمله بیمارستان زارع با مراجعه یک دختر 11 ساله با 1% سوختگی که به صورت سرپایی درمان شد ،بیمارستان امام (ره) با مراجعه پسر 17 ساله که در اثر انفجار مواد منفجره 2 بند از انگشتان دستش قطع شد و بیمارستان فاطمه الزهرا(س) با مراجعه یک عابر برای آسیب چشم بوده که به بیمارستان بوعلی سینا ارجاع داده شد،بود.

, بلاغ,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه