اخبار داغ

واویشکا؛ سوغاتی 150 ساله روس ها به شمالی ها

واویشکا؛ سوغاتی 150 ساله روس ها به شمالی ها
جغور بغور یا واویشکا غذائی که 150 سال پیش روس ها برای مازندرانی ها و گیلانی ها سوغاتی آوردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از بلاغ،بیش از 150 سال پیش در حمله روس ها به ایران که بیشتر در مازندران و گیلان استقرار داشتند غذائی برای این دواستان سوغاتی آوردند که هنوز علاقمندان فراوانی دارد و پیرو جوان واقشار مختلف مردم ایران به ویژه مازندرانی ها و گیلانی ها به آن علاقه دارند و برایشان لذت بخش است.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, بلاغ,

یکی از روس های به جا مانده از آن زمان که به همراه پسرش در ساری زندگی می کنند در گفتگو با بلاغ  گفت:  پخت و فروش این غذا از شغل های اجدادی ما است و 150 سال است که در استان های گیلان و مازندران نسل به نسل ادامه یافته است .

, بلاغ  ,

عباسی افزود: این غذا با دل و جگر سیاه و سفید گوسفند که در پیاز فراوان با حرارت ملایم پخته و بعد گوجه به آن اضافه می شود یک غذای روسی است که بعد از حمله روس ها به ایران و اسکان عده ای از آنها در استان های مازندران و گیلان به نام های جغور بغور و واویشکا رواج پیدا کرده و هر روز علاقمندان به این غذا بیشتر شده است .

,

پسرآقای عباسی که فوق لیسانس کشاورزی در رشته زراعت است گفت: وقتی نتوانستم در رشته تخصصی خودم مشغول به کارشوم به این شغل اجدادیم روی آوردم وتا حدودی راضی هستم.

,

خالی از لطف نیست که مسافران و گردشگرانی که به مرکز استان مازندران شهرستان ساری سفر می کنند در مرکز این شهر، میدان ساعت این غذا را امتحان کنند . 

,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه