حضور هنرمندان مهابادی در بیست وششمین نمایشگاه ملی صنایع دستی

حضور هنرمندان مهابادی در بیست وششمین نمایشگاه ملی صنایع دستی
جمعی از هنرمندان مهابادی فعال در حوزه صنایع دستی در بیست وششمین نمایشگاه ملی صنایع دستی حضور یافتند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مکریان،مدیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مهاباد از حضور جمعی از هنرمندان این شهرستان در بیت و ششمین نمایشگاه ملی صنایع دستی خبر داد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از مکریان،مدیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مهاباد از حضور جمعی از هنرمندان این شهرستان در بیت و ششمین نمایشگاه ملی صنایع دستی خبر داد., مکریان,

شهابی در گفت و گو با خبرنگار مُکریان افزود: بر اساس برنامه ریزی های انجام شده و دعوت از هنرمندان صنایع دستی دراین نمایشگاه تعاونی صنایع دستی گزیزه مهاباد در این نمایشگاه حضور یافتند .

,

وی با اشاره به حمایت های مدیریت سازمان میراث فرهنگی در استان گفت: پنجاه درصد از هزینه های اجاره غرفه ها توسط اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان تامین شده تا بتوانیم در رشته های مختلف هنرمندان توانمندی را به این نمایشگاه اعزام کنیم.

,

بیست وششمین نمایشگاه ملی صنایع دستی از بعدازظهر امروز با حضور مسئولین کشوری در محل مصلی امام خمینی (ره) تهران افتتاح شده و با شعار، صنایع دستی آئینه تمام نمای اقتصاد مقاومتی، تا دهم خرداد سال جاری به کار خود ادامه خواهد داد.

,

انتهای پیام/ خ ت

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه