فرماندار مه ولات:
برگزاری هر چه باشکوهتر مراسم ارتحال حضرت امام(ره) باعث ناامیدی دشمنان می شود
فرماندار مه ولات ضمن تاکید بر حضور مسئولین در کنار مردم در مراسم بزرگداشت بنیانگذار جمهوری اسلامی و قیام 15 خرداد، اظهار کرد: برگزاری هر چه باشکوهتر مراسم ارتحال حضرت امام خمینی (ره) باعث ناامیدی و عقب نشینی دشمنان می شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سیمای مه ولات، مسعود رنجبر در دومین جلسه هماهنگی ستاد ارتحال حضرت امام (ره) شهرستان مه ولات که پیش از ظهر امروز در محل فرمانداری برگزار شد، اظهار کرد: با سخنرانی کوبنده و آتشین حضرت امام در رابطه با قانون ننگین کاپیتولاسیون که همه عزت و شرف ایران را زیر سوال برده بود، و حمایت و پشتیبانی مردم قیام خونین 15 خرداد رقم خورد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سیمای مه ولات,وی افزود: این حادثه منجر به تبعید 15 ساله حضرت امام به ترکیه، عراق و پارس و آغاز انقلاب شد که در نهایت پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی در سال 57 با ایستادگی مردم در مقابل ظلم و ستم رقم خورد.
,
این مقام مسئول تصریح کرد: پس از بهمن 57 که همه دنیا برای به زانو درآوردن انقلاب ایران بسیج شده بودند، و در حالی که هنوز پایه های انقلاب مستحکم نشده بود و توطئه های منافقین و جنگ هشت ساله بر کشور تحمیل شد، حضرت امام خمینی (ره) همه قائله ها و توطئه ها را با عنایات الهی و درایت و مدیریت خنثی کرد.
,
فرماندار مه ولات خاطرنشان کرد: علیرغم اینکه 37 سال از پیروزی انقلاب و 27 سال از ارتحال حضرت امام گذشته، اما استکبار جهانی برای کشور ما و هر یک از یوم الله های انقلاب اسلامی ما برنامه دارد تا شاید بتواند مردم را از حمایت نظام مایوس و ناامید کند اما مردم ایران که با دست خالی انقلاب را به پیروزی رساندند ثابت کرده اند که پای اصول و ارزشهای انقلاب ایستاده اند و در برابر زیاده خواهی دشمنان مقاومت می کنند.
,
وی با تاکید بر حضور مسئولین شهرستان در کنار مردم در مراسم بزرگداشت ارتحال حضرت امام و قیام 15 خرداد، اظهار کرد: برگزاری هر چه باشکوهتر این مراسم باعث ناامیدی و عقب نشینی دشمنان می شود.
,
رنجبر خاطرنشان کرد: مسئولین از در اختیار قرار دادن امکانات ادارات برای برگزاری مراسم در سطح شهرستان دریغ نکنند و علاوه بر آن نیروهای ادارات برای سفر به تهران و زیارت مرقد مطهر حضرت امام و بهره گیری از بیانات مقام معظم رهبری در روز 14 خرداد، آزاد باشند.
,
انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه