مدیر کل پزشکی قانونی کرمانشاه:

نمونه برداری از جسد خانم مرادی انجام شده است/ اعلام نهایی علت فوت تا یک ماه دیگر

نمونه برداری از جسد خانم مرادی انجام شده است/ اعلام نهایی علت فوت تا یک ماه دیگر
مدیر کل پزشکی قانونی استان کرمانشاه گفت: به منظور اطلاع از علت فوت خانم ملوک مرادی نمونه برداری از جسد انجام شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا آرتین کمالی در گفت و گو با پاک پرس، اظهار داشت: به دنبال شکایت خانواده خانم ملوک مرادی که پس از انجام عمل پیوند کلیه در بیمارستان امام رضا (ع) انجام و پس از انتقال به بخش، به دلیل سقوط از تخت بیمارستان، درگذشت، پرونده فرد مذکور به پزشکی قانونی ارجاع شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ک پرس,

 

,

مدیر کل پزشکی قانونی استان کرمانشاه بیان کرد: به همین منظور پزشک جسد را معاینه و شرح وقایع را در پرونده درج کرده و در جواز دفن، واژه" تحت آزمایش" قید شده اما نمونه برداری از جسد انجام گرفته است.

,

 

,

کمالی گفت: اعلام قطعی علت فوت حدود یک ماهی به طول می انجامد به همین دلیل اظهار نظر تا پیش از آن زمان امکان پذیر نیست.

,

 

,

وی با اشاره به اینکه تنها مرجع بررسی علت فوت جسد مذکور پزشکی قانونی است افزود: در صورتی که قصور کادر پزشکی بیمارستان امام رضا(ع) اثبات شود پیگیری های بعدی بنا به رای قاضی پرونده در پزشکی قانونی، نظام پزشکی و یا هردو مرجع انجام می شود.

,

 

,

مدیر کل پزشکی قانونی استان کرمانشاه خاطر نشان کرد: در همین راستا ظهر امروز در محل بیمارستان امام رضا(ع) جلسه ای با حضور نمایندگان پزشکی قانونی استان در قالب کمیته مرگ و میر و به جهت بررسی پرونده مذکور تشکیل می شود.

,

 

,

انتهای پیام/م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه