در جلسه کارگروه مجمع اقتصاد مقاومتی مطرح شد
آمادگی بسیج سازندگی سیستان و بلوچستان برای تامین روزانه 20 هزار قطعه بلدرچین
جلسه کارگروه مجمع اقتصاد مقاومتی با هدف بررسی و رفع مشکلات و موانع موجود در راستای اجرای طرح های اقتصاد مقاومتی در سیستان وبلوچستان برگزار شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مسئول بسیج سازندگی سپاه سلمان سیستان و بلوچستان در گفت وگو با خبرنگار زاهدانه با اشاره به برگزاری جلسه کارگروه مجمع اقتصاد مقاومتی در استان گفت: این جلسه با حضور «سردار نعمان غلامی» رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور در محل سازمان بسیج سازندگی استان برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مسئول بسیج سازندگی سپاه سلمان سیستان و بلوچستان در گفت وگو با خبرنگار زاهدانه, زاهدانه, , , با اشاره به برگزاری جلسه کارگروه مجمع اقتصاد مقاومتی در استان گفت: این جلسه با حضور «سردار نعمان غلامی» رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور در محل سازمان بسیج سازندگی استان برگزار شد.,
, سرهنگ علی اکبر جعفری هدف از برگزاری این جلسه را بررسی و رفع مشکلات و موانع موجود در راستای اجرای طرح های اقتصاد مقاومتی و طرح های صنایع تبدیلی در استان عنوان کرد.
, سرهنگ علی اکبر جعفری هدف از برگزاری این جلسه را بررسی و رفع مشکلات و موانع موجود در راستای اجرای طرح های اقتصاد مقاومتی و طرح های صنایع تبدیلی در استان عنوان کرد.,این مسئول بیان داشت: جلسه کارگروه مجمع اقتصاد مقاومتی با حضور مدیران بسیج سازندگی نواحی استان تشکیل شد.
, این مسئول بیان داشت: جلسه کارگروه مجمع اقتصاد مقاومتی با حضور مدیران بسیج سازندگی نواحی استان تشکیل شد.,
گفتنی است در حاشیه این جلسه مسئول بسیج سازندگی سپاه سلمان سیستان و بلوچستان آمادگی جهت تامین روزانه 20هزار قطعه بلدرچین در سطح استان توسط بسیجیان بسیج سازندگی را اعلام کرده است.
,

,
انتهای پیام/
, انتهای پیام/]
ارسال دیدگاه