logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

نائب رئیس شورای شهر بادرود:

رکود شدید اقتصادی شهرداری ها را دچار بحران مالی کرده است

رکود شدید اقتصادی شهرداری ها را دچار بحران مالی کرده است
میرزائیان گفت: به علت کاهش اعتبارات و رکود شدید اقتصادی کشور عملاً شهرداری ها دچار بحران مالی شده اند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از نطنزنا، عضو شورای اسلامی عالی استان ها و نایب رئیس شورای اسلامی شهر بادرود در گفتگو با خبرنگاران اظهار کرد: بیست و هشتمین اجلاس عمومی شورای عالی استان ها هفته گذشته در محل مجلس شورای اسلامی (بهارستان) تشکیل شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نطنزنا,

حسین میرزائیان افزود: در این جلسه چمران رئیس شورای عالی استان ها در خصوص مناسبت های خرداد ماه و قالیباف شهردار تهران در خصوص راهکارهای اداره شهرداری ها به ویژه کلان شهرها مطالبی را بیان کردند.

وی تصریح کرد: طرح بودجه سالیانه شوراهای اسلامی کشور ویژه سال ۹۵ و طرح تشکیل مجمع نمایندگان ادوار شورای عالی استان ها در این جلسه به تصویب رسید.

عضو شورای عالی استان ها بیان کرد: در ادامه جلسه بنده به عنوان عضو شورای عالی استان ها مشکلات شهرداری های زیر ۲۰۰۰۰ نفر را به طور جامع بیان کردم  و از دولت درخواست کردم تا در اسرع وقت شهرهای محروم را کمک نمایند؛ چرا که به علت کاهش اعتبارات و رکود شدید اقتصادی کشور عملاً شهرداری ها دچار بحران مالی شده اند.

,
,
,
,
,

وی با بیان اینکه پیشنهاد دولت برای واریز مالیات بر ارزش افزوده به حساب خزانه یک مصیبت عظما برای شهرداری های کوچک است، گفت: در این جلسه درخواست کمک به شهرذاری های نطنز، بادرود، خالدآباد و طرقرود از شهردار تهران مطرح شد و شهردار نیز در اینباره قول مساعد داد.

,

میرزائیان خاطر نشان کرد: با بیان اینکه در این جلسه از شهردار تهران برای حضور در شهر بادرود دعوت شد، افزود: در حاشیه این جلسه تذکر کتبی نیز به وزیر راه و شهرسازی در خصوص عدم افتتاح جاده بادرود به کاشان به علت تصادفات زیادی که در این محور انجام می شود داده شد.

,

انتهای پیام/

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه