رییس ستاد دیه سیستان و بلوچستان:

اجرای ۱۹ جشن گلریزان در استان/ چشمان ۴۶ زندانی جرایم غیرعمد در سیستان و بلوچستان در انتظار محبت مردم

اجرای ۱۹ جشن گلریزان در استان/ چشمان ۴۶ زندانی جرایم غیرعمد در سیستان و بلوچستان در انتظار محبت مردم
رییس ستاد دیه سیستان و بلوچستان عنوان کرد: چشمان ۴۶ زندانی جرایم غیر عمد سیستانی و بلوچ در انتظار کمک و یاری هم استانی های خویش است تا به آغوش خانواده بازگردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رحمدل بامری به خبرنگار پایگاه خبری اوشیدا گفت: در حال حاضر ۴۶ زندانی جرایم غیر عمد در سیستان و بلوچستان در بند اسارت هستند که از این تعداد یک نفر خانم هستند.

وی تصریح کرد: بیشتر زندانیان جرایم غیر عمد مربوط به تصادفات منجر به جرح و فوت، مهریه و محکومیت های مالی می باشند.

وی تاکید کرد: به منظور گرفتار نشدن در بند اسارت مردم از رانندگی با خودروهای فاقد بیمه خودداری و در هنگام ازدواج نیز از تقبل مهریه های سنگین اجتناب و در هنگام دادن چک به حساب مالی خویش به شدت توجه داشته باشند.

وی با بیان اینکه، جشن های گلریزان مصداقی برای ترویج روحیه اخلاق مداری در جامعه است عنوان کرد: ۱۹ جشن گلریزان در سراسر استان برگزار خواهد شد.

وی ادامه داد: کمکهای مردمی در جشن گلریزان عمدتا از طریق پر کردن فرم هایی که از طریق پرسنل ستاد دیه استان در جشن در اختیار عزیزان قرار میگیرد و از طریق دستگاههای پز که در محل موجود می باشد جمع آوری خواهد شد.

وی با عنوان اینکه، جشن های گلریزان از ۲۲ خرداد در شهرستان خاش آغاز و در ۱۰ تیرماه در شهرستان زهک خاتمه می یابد گفت: مردم می توانند از طریق شماره حساب های ۲۵۱۷۳۴۶۲۹۵ نزد بانک تجارت، ۳۲۳۲۳۳۳۳۱۳ نزد بانک ملت و ۱۳۰۰۲۷۰۰۱۱۷۰۵۰۱ نزد پست بانک ایران در آزادی زندانیان جرایم غیر عمد در استان سهیم شوند.

انتهای پیام//

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری اوشیدا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه