logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج عباس‌آباد خبر داد

اعزام 360 نفر از عباس‌آباد به مرقد مطهر امام راحل

اعزام 360 نفر از عباس‌آباد به مرقد مطهر امام راحل
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج عباس‌آباد از اعزام 360 نفر زائران، از عباس‌آباد به مرقد مطهر امام راحل خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از دریاسر، سیدنعمت اسدی از اعزام زائران شهرستان عباس‌آباد به مرقد امام(ره) خبرداد و اظهار کرد: 360 نفر از زائران در قالب 7 دستگاه اتوبوس و تعدادی ماشین سواری برای حضور در بیست و هفتمین مراسم سالگرد ارتحال امام خمینی(ره)، عصر پنجشنبه 13 خردادماه از دانش‌سرای کشاورزی سلمانشهر شهرستان عباس‌آباد عازم مرقد امام راحل می‌شوند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دریاسر,

وی میثاق دوباره با آرمان‌های امام خمینی(ره) و تجدید بیعت با مقام معظم رهبری را اهداف اعزام برشمرد و خاطرنشان کرد: ترویج آرمان‌های مقدس امام راحل و انقلاب اسلامی در جامعه به ویژه در بین نسل جوان از اهمیت زیادی برخوردار است.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه عباس‌آباد با بیان اینکه امام خمینی(ره) پدیده و شخصیتی منحصر به فرد بود، گفت: جرقه جریان بزرگ توحیدی انقلاب اسلامی از سال ۴۲ توسط امام راحل زده شد و امام (ره) با خدا محوری حرکت خود را آغاز کرد و این حرکت به پیروزی انقلاب اسلامی منجر شد و اکنون اندیشه‌های امام و انقلاب اسلامی در میان ناباوری جهانیان از مرزهای فراتر رفته و در منطقه و دنیا خود را نشان داد.

دبیر ستاد بیست‌ و‌ هفتمین سالگرد ارتحال امام (ره) عباس‌آباد با بیان اینکه امام راحل با نهضت جهانی خویش عزتمندی را به جهان اسلام باز گرداند و به اسلام حیاتی دوباره بخشید، تصریح کرد: امروز انقلاب اسلامی ایران با نام و اندیشه امام(ره) در دنیا شناخته شده‌است و زمینه ساز بیداری اسلامی در جهان شد.

این مسئول در پایان به دیگر برنامه‌های تدارک دیده‌شده ستاد بیست‌ و‌ هفتمین سالگرد ارتحال امام (ره) عباس‌آباد اشاره و بیان کرد: به‌مناسبت‌ سالگرد ارتحال امام خمینی(ره) و قیام 15خردادماه عصر 14 و 15 خردادماه مراسم شهرستانی در مسجد جامع عباس‌آباد و به‌طور برنامه محور در تمامی پایگاه‌ها در سطح شهرستان عباس‌آباد برگزار می‌شود.
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/رض

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه