پیام تسلیت شهردار و شورای شهر اصلاندوز به مناسبت سالگرد رحلت معمار کبیر انقلاب
شهرداری و شورای اسلامی شهر اصلاندوز بمناسبت سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی (ره) و قیام خونین 15 خرداد پیام تسلیت صادر کردند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از ارس تبار ، در بیست و هفتمین سالگرد ارتحال ملکوتی معلم و طبیب دلها در حالی به سوگ آن عزیز می نشینیم که به واسطه لطف بیکران الهی ، رهبری فرزانه و درس آموخته مکتب امام خمینی رضوان الله و تعالی علیه سکان هدایت و رهبری ملت آزاده ایران و مسلمانان جهان اسلام را بر عهده گرفته و در پرتو عنایات حضرت ولی عصر ارواحنا له الفدا به منزلگاه سعادت هدایت می کند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ارس تبار, ,,
قیام خونین 15 خرداد را که نقطه عطفی در شکل گیری و پیروزی انقلاب اسلامی ایران محسوب می شود، گرامی داشته و پاسدار آرمانهای والای بنیان گذار انقلاب و خون پاک شهدا باشیم و تحت لوای فرامین مقام عظمای ولایت،برای اعتلای این نظام مقدس و سرافرازی ایران اسلامی تلاش کنیم.
,,
شهرداری و شورای اسلامی شهر اصلاندوز سالگرد ارتحال ملکوتی حضرت امام (ره) و قیام خونین 15 خرداد را بر ملت شریف ایران و علی الخصوص مردم شریف و شهید پرور انقلابی این شهرمرزی و تمامی عاشقان و رهروان ولایت تسلیت و تعزیت می گوید.
,انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه