کارشناس سواد آموزی اداره آموزش و پرورش شهرستان دماوند خبر داد؛

۳۱۷ نفر بی‌سواد تحت پوشش طرح شتاب بخشی سواد آموزی در دماوند قرار دارند/ شرکت ۵۷ نفر نوسواد در طرح دوره‌های تحکیم و انتقال سواد آموزی دماوند

۳۱۷ نفر بی‌سواد تحت پوشش طرح شتاب بخشی سواد آموزی در دماوند قرار دارند/ شرکت ۵۷ نفر نوسواد در طرح دوره‌های تحکیم و انتقال سواد آموزی دماوند
کارشناس سواد آموزی اداره آموزش و پرورش شهرستان دماوند با بیان اینکه ۳۱۷ نفر بی‌سواد تحت پوشش طرح شتاب بخشی سواد آموزی در دماوند هستند، گفت: از این تعداد ۵۷ نفر نوسواد در طرح دوره‌های تحکیم و انتقال سواد آموزی شرکت کردند و ارتقای فعالیت‌های سواد آموزی در شهرستان دماوند نیازمند حمایت دستگاه‌های اجرایی است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از  پایگاه خبری دماوندخبر، فضلیه واعظی ضمن اشاره به موضوع سواد آموزی به عنوان پدیده‌ای فرهنگی، اجتماعی و ملی اظهار کرد: بی‌سوادی به مثابه آفتی بزرگ، مهم‌ترین چالش کشور در راه رسیدن به توسعه فرهنگی است؛ در همین راستا، معاونت سواد آموزی شهرستان‌های استان تهران به منظور تسریع در زدودن بی‌سوادی از استان، اقدام به تهیه و تدوین چارچوب اولیه طرح شتاب بخشی سواد آموزی برای شهرستان‌های دارای کمترین جمعیت بی‌سوادی کرده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری دماوندخبر,

وی ضرورت اجرای این طرح را بنا به مطالبات رهبر انقلاب اسلامی بیان کرد و افزود: به دلیل قرار گرفتن در سال آخر برنامه پنجم توسعه، کمک به توسعه فرهنگی و آموزشی و اجتماعی شهرستان و کاهش رفع نابرابری آموزشی، اجرای این طرح بسیار ضروری شناخته شده است.

,

*شرکت ۲۶۰ نفر بی‌سواد در دوره سواد آموزی شهرستان دماوند/ شرکت ۵۷ نفر نوسواد در طرح دوره‌های تحکیم و انتقال سواد دماوند

,

کارشناس سواد آموزی اداره آموزش و پرورش شهرستان دماوند هدف کلان طرح شتاب بخشی سواد آموزی را تحت عنوان تربیت افراد مؤمن و با سواد و برخوردار از مهارت‌های زندگی معرفی کرد و خاطرنشان کرد: اهداف کمی این طرح در شهرستان دماوند، تحت پوشش قرار دادن تعداد ۲۶۰ نفر بی‌سواد در دوره سواد آموزی، تعداد ۳۰ نفر نوسواد در دوره انتقال و تعداد ۲۷ نفر نوسواد گروه سنی ۱۰ تا ۴۹ سال در دوره تحکیم سواد می‌باشد.

,

واعظی روش اجرای طرح شتاب بخشی سواد آموزی را به صورت تبیین و تشریح طرح در شورای پشتیبانی سواد آموزی شهرستان، تهیه و تدوین طرح، برنامه ریزی برای دست‌یابی به اطلاعات دقیق مخاطبان، فراخوان شناسایی تشکل‌های غیر دولتی، دعوت از نهادها، دعوت کتبی از مخاطبان، برگزاری دوره‌های آموزشی برای مجریان و در نهایت اجرای برنامه نظارت، ارزیابی و ارزشیابی از فرآیند اجرای برنامه‌ها معرفی کرد.

,

وی از حمایت‌های دستگاه‌های اجرایی شهرستان دماوند در ارتقای فعالیت‌های سواد آموزی خبر داد و گفت: نهادهای اجرایی شهرستان دماوند با اختصاص برنامه‌ها و جلساتی با همکاری در شناسایی بی‌سوادان شاغل در بخش‌های مختلف به مقوله سواد آموزی و ایجاد انگیزه در مردم در جهت مشارکت فعال در این امر پرداختند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه