نماینده مردم چناران در مجلس:
ملت ها، راه امام (ره) را تنها راه نجات خود می دانند/ تسری روحیه انقلابی و سازش ناپذیری امام(ره) در دنیا
نماینده مردم شهرستان چناران در مجلس شورای سلامی گفت: روحیه انقلابی و سازش ناپذیری امام(ره) به سایر کشورهای دنیا تسری پیدا کرده است و بسیار از ملت ها راه امام (ره) را تنها راه نجات خود می دانند[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ندای چناران، محمد دهقان، نماینده مردم شهرستان چناران در مجلس شورای اسلامی عصر دیروز در مراسم بزرگداشت بیست و هفتمین سالروز اروج ملکوتی امام خمینی(ره) در محل مصلی چناران اظهار داشت: امام خمینی(ره) با اتکا به خدا و پشتیبانی ملت، کشور ایران از دست بیگانگان نجات داد و به حکومت شاهنشاهی و موروثی پایان بخشید و مملکت را تحویل ملت داد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ندای چناران,وی با بیان اینکه امام (ره) با روحیه انقلابی و جهادی، زنجیر اسارت را از پای مردم گسست و زمینه یک حکومت مردمی و اسلامی را فراهم کرد، خاطر نشان کرد: در این 37 سال گذشته ملت ایران بر سرنوشت خود حاکم بوده اند.
,وی افزود: با گذشت 37 سال از پیروزی نظام جمهوری اسلامی، هنوز اگر لحظه ای غفلت کنیم و از راه و آرمان های امام دست بکشیم، همان بلایی که بر سر انقلاب ملت ها و رژیم های دیگر آمده است بر سر ما خواهد آمد.
,وی با اشاره به انقلابهای مردمی در کشورهای دیگر، تصریح کرد: برخی فکر می کنند می توان مزدوری را از کشور بیرون کنند و با اربابان همان مزدور سازش کنند. انقلابهایی همانند انقلاب مصر که حسنی نامبارک را بیرون کردند اما بخاطر روحیه سلطه پذیری و سازشکاری با اربابان حسنی مبارک سازش نموده و اولین سفرهای خود را با ارتباط گیری با عربستان وآمریکا شروع کردند که نتیجه آن این شد که انقلابشان یک سال بیشتر دوام نیاورد.
,دهقان بیان داشت: تمام جریان هایی که روحیه تسلیم پذیری و سازش پذیر داشته اند و به سمت آمریکا سوق یافته اند و توسط خود آمریکا نابود شده اند.
,نماینده مردم شهرستان چناران در دهمین دوره مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: امام باروحیه انقلابی، شاه و جریان طاغت و استکبار را نفی کرد و شعار نه شرقی نه غربی او باعث شد بتوانیم 37 سال بر پای خود بایستیم. این روحیه سازش ناپذیری باعث شد در هشت سال دفاع مقدس پیروز شویم و توطئه های استکبار جهانی را خنثی کنیم و در دنیا به عنوان یکی از کشورهای مقتدر شناخته شویم.
,وی ادامه داد: این اندیشه امام(ره) سایر کشورهای دنیا تسری پیدا کرده است و بسیار از ملت ها راه امام (ره) را تنها راه نجات خود می دانند.
,وی تصریح کرد: شخصیت هایی مثل سیدحسن نصرالله و حاج قاسم سلیمانی بخاطر حفظ این روحیه تسلیم ناپذیری و عدم سازشکاری ، خار چشم دشمنان اسلام هستند.
,وی ادامه داد: زمانی که آمریکا در اوج قدرت بود امام گفتند که آمریکا هیچ غلطی نمی تواند بکند و زمنی که اسرائیل اندیشه نیل تا فرات را در سر داشت ایشان گفتند که اسرائیل باید از صحنه روزگار محو شود اما هنوز در داخل کشور کسانی هستند که مرزی بین دشمنان اسلام و خود طراحی نکرده اند و غرب گرایان و لیبرال هایی که مخالف امام بودند الان هم با این روحیه مخالف اند.
,وی با شاره به سخنان مقام معظم رهبری به بیان شاخص های انقلابی گری پرداخت و گفت: شناخت دشمن و داشتن مرز مشخص با دشمن، یکی از این ویژگی ها است. برخی افراد در کشور حاضر نیستد بین خود و دشمن مرز مشخص کنند و دشمن را انکار می کنند.
,وی با بیان اینکه فهرستی از دشمنی آمریکا علیه ملت ایران وجود دارد، افزود: در مذاکرات هسته ای به آمریکا اعتماد کردیم و به آنچه تعهد کرده بودیم عمل کردیم امام آمریکا همچنان به دشمنی خود را ادامه داد و به تعهداتش عمل نکرد.
,دهقان ادامه داد: این مذاکرات هسته ای برای ما یک تجربه بود، ما به هر شکل با آمریکا وارد مذاکره شدیم به تعهدات خود عمل کردیم اما به فرموده مقام معظم رهبری دشمن دبه کرد و علاوه بر اینکه به تعهداتش عمل نکرده است بر دشمنی های خود ادامه داد.
,وی تاکید کرد: نباید به دشمن اعتماد کنیم و باید به تحرکات آن حساس باشیم، چراکه خوش بینی نسبت به دشمن موجب فلاح و رستگاری نمی شود ، تا الان روحیه انقلاب ما را از بزنگاه ها عبور داد و زمینه تهیه موشک های دوربرد را فراهم کرده است و با این روحیه انقلابی بینی عربستان و ترکیه که قصد سرنگوی حکومت سوریه را داشتند را به خاک مالیده شده است.
,وی خاطر نشان کرد: مقام معظم هبری در این 37 سال با حرکت در مسیر و راه امام در بزنگاه های مختلف کشور را در مقابل توطئه های دشمنان حفظ کرده است که نمونه آن فتنه پیچیده سال 88 بود.
,وی تاکید کرد: ما امروز بیش از هر چیز به وحدت و روحیه انقلابی نیاز داریم. مهمترین نیاز کشور حفظ وحدت حول منویات مقام معظم رهبری است چراکه دشمنان در صدد اند ما را از مسیر انقلاب منحرف کنند.
,وی با اشاره به سخنان سید حسن نصرالله چند روز پیش گفته بود اگر اسرائیل دست از پا خطا کند ما 700 کشته روی دست اسائیل خواهیم گذاشت، گفت: ما امروز در اوج قدرتیم و قدرت جمهوری اسلامی در داخل کشور خلاصه نمی شود.
,وی ادامه داد: در یمن که اتاق خواب راحت عربستان و آمریکا بود امروز صدها هزار یمنی آماده مبارزه با زیاده خواهی های آمریکا و عربستان هستند و این قدرت نرم و سخت نظام در منطقه است.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه