بخشدار مرکزی پارسیان:
شهدای قیام ۱۵ خرداد سال ۴۲ اولین شهدای انقلاب اسلامی هستند/قیام ۱۵ خرداد موجب منسجم شدن حرکت نهضت اسلامی نسبت به گذشته شد
بخشدار مرکزی پارسیان با اشاره به سالروز قیام ۱۵ خرداد گفت: قیام ۱۵ خرداد سال ۴۲ سبب شد تا حرکت نهضت اسلامی منسجم تر از گذشته ادامه یابد و روند سقوط رژیم پهلوی سرعت گیرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مصطفی غلامپوربخشدار مرکزی پارسیان در گفتگو با پارسیان خبرگفت: ۱۵ خرداد سال ۴۲ را باید نقطه عطفی در تاریخ انقلاب اسلامی دانست به طوری که این قیام تاریخی سبب آغاز یک نهضت اسلامی به رهبری امام راحل شد که روند پیروزی انقلاب اسلامی را سرعت بخشیده و سرنگونی رژیم شاه را تسریع کرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پارسیان خبر,,
غلامپور اظهار کرد: شهدای قیام ۱۵ خرداد سال ۴۲ اولین شهدای انقلاب اسلامی هستند، آنان رفتند تا ۱۵ خرداد نقطه عطفی شود برای شکلگیری انقلاب اسلامی نام این شهدا برای همیشه در تاریخ انقلاب اسلامی جاودان خواهد ماند و نسلهای انقلاب به این دلیرمردان که روزهای پیروزی را نوید دادند افتخار میکند.
,,
بخشدار مرکزی پارسیان افزود:امام خمینی(ره) پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران و در دیدار با مردم شهرستان ورامین از نقش مردم این خطه در قیام تاریخی ۱۵ خرداد تجلیل کردند.
,,
وی با اشاره به یاد ونام شهدای قیام ۱۵ خرداد سال ۴۲ گفت:شهدای قیام تاریخی ۱۵ خرداد سال ۴۲ با حرکت بابصیرت و به موقع خود در تاریخ جاودانه شدند و هیچگاه از یاد و خاطره تاریخ انقلاب اسلامی فراموش نمی شوند.
,,
غلامپور تصریح کرد:اهمیت قیام ۱۵ خرداد آنقدر زیاد است که امام راحل این روز را یوم الله نامیدند و خون شهدای قیام ۱۵ خرداد را بیمه کننده انقلاب و تضمین حیات شکوهمند نظام اسلامی دانستند.
,,
انتهای پیام/م
]
ارسال دیدگاه