به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛عبدالرحیم پیشکار مدیر تنظیم بازار محصولات ونهاده های کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان در گفتگو با خبرنگار هرمز گفت : در قالب طرح ضیافت در ماه مبارک رمضان قریب به 360تن مرغ منجمد در استان توزیع می شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, هرمز,,
پیشکار افزود: مرغ منجمد با قیمت هر کیلو گرم 4هزارو500تومان بصورت عمده و 4هزارو800تا5هزارتومان بصورت خرده فروشی عرضه می گردد.
,,
وی با اشاره به اینکه روزانه 60تن مرغ در استان مصرف می شود اظهار داشت : پیش بینی می شود در ایام ماه مبارک رمضان مصرف مرغ روزانه به 90تن برسد.
,,
پیشکار تصریح کرد : با توجه به اینکه در تامین مرغ هیچگونه مشکلی وجود ندارد، سازمان جهاد کشاورزی در صورت همکاری سازمان میادین شهرداری و دادن غرفه به تولید کنندگان مرغ سبز، ا آمادگی ارائه مرغ سبز به شهروندان را دارد.
,,
وی تهیه 540تن برنج، 430تن شکر و روغن را از دیگر اقدامات سازمان جهاد کشاورزی در تامین اقلام مورد نیاز شهروندان در ماه مبارک رمضان برشمرد واظهار داشت :تادکنون نرخ برنج و روغن اعلام نشده اما شکربا قیمت هر کیلوگرم 2هزارو 300تومان عرضه می شود
,,
پیشکار خاطر نشان کرد: اقلام مورد نیاز روزه داران از طریق فروشگاههای زنجیره ای و نمایشگاه عرضه می شود.
,,
انتهای پیام/م
]
ارسال دیدگاه