logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

ترفند فیس‌بوک برای کوچ‌اجباری کاربرانش

ترفند فیس‌بوک برای کوچ‌اجباری کاربرانش
فیس بوک تبادل پیام و گپ از طریق نسخه همراه برنامه دسترسی به این شبکه اجتماعی را غیرممکن کرده تا کاربران را مجبور به استفاده از برنامه پیام رسان اختصاصی خود کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  فارس به نقل از تک کرانچ خبر داد، فیس بوک مدتی است دو برنامه جداگانه را برای استفاده از خدمات خود عرضه کرده است. یکی از این دو برنامه برای دسترسی به امکانات اصلی این شبکه اجتماعی و برنامه دیگر برای تبادل نظر و گپ زدن افراد طراحی شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

تا به حال گپ زدن از طریق هر دو برنامه ممکن بوده است،اما فیس بوک برای مجبور کردن کاربران به نصب برنامه پیام رسان خود چت کردن با استفاده از برنامه اول را ناممکن کرده و اعلام کرده علاقمندان تنها باید از این برنامه موسوم به Messenger استفاده کنند.

,

البته تا چند هفته دیگر کماکان می توان از نسخه همراه برنامه فیس بوک برای گپ زدن استفاده کرد،اما از ابتدای تابستان تنها گزینه برای گفتگو با کاربران فیس بوک بارگذاری برنامه رسمی Messenger این شرکت است. کارشناسان هدف فیس بوک از این تغییر اجباری را رقابت با دیگر برنامه های محبوب گپ مانند وایبر، تلگرام و ... دانسته اند، البته این شرکت مالک برنامه گپ واتس اپ هم هست.

,

انتاهای پیام/بخ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه