قاسم روانبخش:
آزادی بوجود آمده از سوی دولت در فضای مجازی، یک آزادی آمیخته با حماقت است/ آیا دولتمردان ما خود را در برابر ایمان در معرض خطر مردم، مسئول نمی دانند؟
دبیر سیاسی نشریه پرتو سخن گفت: در این فضای ولنگار و رهاشده که فقط رهبر و ملت دغدغه مند هستند، دولت شانه خالی می کند و فقط دل آقایان به این خوش است که فضای مجازی را بصورت نامحدود در اختیار جوان ما قرار داده است. این آزادی آمیخته با حماقت است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام قاسم روانبخش دبیر سیاسی نشریه پرتو سخن و عضو هیئت علمی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) در گفتگوی اختصاصی با فریادها، با اشاره به فرمایشات اخیر رهبر معظم انقلاب در جمع نمایندگان مجلس و موضوع «ولنگاری فرهنگی» اظهارداشت: بحث تهاجم فرهنگی و دغدغه های مقام معظم رهبری در این زمینه، موضوعی مختص به امروز و دیروز نیست؛ بلکه از زمان دولت سازندگی و ابتدای دوران تصدی مقام رهبری، دغدغه آقا در خصوص تهاجم فرهنگی دشمن، موضوع رایج فرمایشات ایشان بود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, فریادها,وی افزود: بحث تهاجم فرهنگی مورد توجه مسئولین دولت سازندگی قرار نگرفت و کار را به جایی رساند که مقام معظم رهبری در دولت اصلاحات درخصوص شبیخون فرهنگی دشمن هشدار می دادند. در چنین شرایطی، برخلاف چاره اندیشی و درنظر گرفتن تمهیدات لازم توسط مسئولان، عده ای در رسانه ملی میزگردهایی تشکیل می دادند و صراحتاً نقطه نظرات آقا را نقد کرده و موضوع شبیخون فرهنگی را از اساس زیر سوال می بردند.
,حجت الاسلام روانبخش بیان کرد: مجلس آن زمان، ناچار شد تا برای پر کردن گزارش کارهای آنچنانی و رد کردن مسئولیت از دوش خود، بودجه ای را برای مقابله با تهاجم فرهنگی دشمن در نظر بگیرد اما بی فکری مسئولان دولتی تا حدی بود که آقایان حتی نمی دانستند که تهاجم فرهنگی چه معنایی دارد و تمام این بودجه را در قالب گسترش ورزش، اقدامات رفاهی و مبارزه با مواد مخدر در ادارات، صرف مخارج معمول خود کردند.
,وی افزود: هرچه جلو آمدیم، امکانات بیشتر شد و جوانان دغدغه مند این کشور، سد مسئولان را کنار زدند، خود گوش به دهان رهبری دوختند و دغدغه های ایشان در امر فرهنگ را در جامعه بومی سازی کردند. تا جایی که امروز، در شرایطی که مسئولان فرهنگی دولت، خود را در هزارتوی سردرگمی گم کرده اند، کمپین های مردمی برای کنترل آسیب های پدیده های جدید همچون اینترنت و شبکه های اجتماعی تشکیل شده است.
,عضو هیئت علمی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی در پاسخ به این سؤال که راه حل معضل شبکه های اجتماعی چیست، گفت: مصوّبه شورای عالی فضای مجازی مبنی بر راه اندازی شبکه اینترنت ملی، بهترین راهکار برای حل یَله بودن فعلی فضای مجازی ـ به تعبیر مقام معظم رهبری «ولنگاری» ـ است. استفاده های مضر از این شبکه ها روز به روز درحال گسترش است و حتی اگر انجمن ها و کمپین های مقابله با تهاجم فرهنگی در یک شبکه مجازی تشکیل شود، حقیقت امر آن است که پایه این شبکه در خارج از مرزها بنا شده و به محض احساس خطر دشمن، به راحتی و بی معطلی فعالیت مجازی این کمپین ها توقیف می شود؛ موضوعی که بارها برای صفحات شخصیت های ممتاز جبهه مقاومت در فیس بوک، اینستاگرام، تلگرام و توئیتر رخ داده است. وضعیت امروز ما مشابه بازی در زمین دشمن است که حتی اگر خوب هم بازی کنیم و به دشمن گل هم بزنیم، باز آنها اگر اراده کنند، میتوانند بازی را برهم بزنند.
,وی تصریح کرد: مسئولین برای فرار از انتقادات و مطالبات مردم، به دامان مبحث فیلترینگ پناه برده اند. وزیر محترم ارتباطات مدعی می شود که طی مذاکره با مسئولین تلگرام، صفحات سکس در این شبکه، شش ساعت پس از اکران آنلاین فیلم های مستهجن خود فیلتر خواهند شد و این موضوع را دستاوردی برای وزارت خانه خود اعلام می دانند. اما سوالات اصلی اینجاست که چه امکاناتی برای تشخیص گروه ها و کانال های مستهجن تعریف شده است؟ آیا بستن این کانال، مانعی برای مؤسّس آن خواهد شد که نه در شش ساعت، بلکه در نیم ساعت بعد از فیلترینگ اولین کانال، کانال مستهجن دیگری را راه اندازی کند؟
,دبیر سیاسی نشریه پرتو سخن، شبهات فکری و اعتقادی رایج در شبکه های مجازی را خطری مهم تر از تصاویر غیراخلاقی دانست و تاکید کرد: فراتر از چند کانال و گروه غیراخلاقی، هزاران و میلیونها شبهه اعتقادی و دینی در این شبکه ها دست به دست می شود که متاسفانه در سایه بیخیالی مدیران، بدون هیچ تدبیرو تمهیدی برای پاسخ رها می شود. این روزها بهائیان، سکولارها، لیبرال ها و گروه های بی دین وشیطان پرست تمام همت و توان خود را معطوف به القای آموزه های باطل خود به ذهن جوان ما کرده اند. در برابر این بحران، آقای وزیر چه راهکاری دارند؟
,وی خاطرنشان کرد: آیا مسئولین دولت جمهوری اسلامی خود را در برابر اعتقاد مردم و باور در معرض خطر جوانان این مرز و بوم مسئول نمی داند؟ در این فضای ولنگار و رهاشده که فقط رهبر و ملت دغدغه مند هستند، دولت شانه خالی می کند و فقط دل آقایان به این خوش است که فضای مجازی را بصورت نامحدود در اختیار جوان ما قرار داده است. این آزادی آمیخته با حماقت است؛ چرا که حتی در کشورهای بی دین و تمام سکولار هم محدودیت هایی عقلانی برای شبکه های اجتماعی و فضای مجازی خود قرار داده اند.
,حجت الاسلام روانبخش در انتها گفت: اگر همین شانه خالی کردن ها و بی برنامگی ها ادامه پیدا کند، فرهنگ اسلامی جامعه ما به کلی نابود می شود، استقلال فرهنگی و فکری از بین می رود و در سایه تسلط گفتمان سکولاریستی و لیبرالی، ماجرای اندلس و استحاله اعتقادی مسلمانان بار دیگر در ایران تکرار می شود.
,انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه