ثابت قدم درگفتگو با اترک نیوز مطرح کرد:
صدورمجوزکنسرت فقط برای مجریان استانی/ سفارشی و جناحی نبودن عزل و نصب ها/ معرفی گزینه مدیرکل جدید از طرف استانداری
حسین ثابت قدم وحید، مدیرکل فرهنگ و ارشاد خراسان شمالی که از سال91 به این سمت منصوب شده است در دوران مدیریتی خود با فراز و نشیب هایی همراه بوده است و این روزها زمزمه تغییر وی شدت گرفته است مهمان چند سئوال داغ اترک نیوز بود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از اترک نیوز، حواشی ایجاد شده در خصوص برگزاری کنسرت ها و مخالفت های برخی با نحوه برگزاری آن و حرف و حدیث هایی در رابطه با برخی عزل و نصب های این اداره کل ما را برآن داشت تا در بخش چند سئوال داغ میزبان حسین ثابت قدم وحید، مدیرکل فرهنگ و ارشاد استان باشیم که در ادامه پاسخ های وی به این سئوالات را می خوانید:
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اترک نیوز,
تاکنون در چه مسئولیت هایی خدمت کرده اید؟
, تاکنون در چه مسئولیت هایی خدمت کرده اید؟, تاکنون در چه مسئولیت هایی خدمت کرده اید؟,
سال 64 به عنوان معلم وارد حوزه آموزش و پرورش شدم، سال 84 رئیس شورای هماهنگی و تبلیغات اسلای استان شدم، البته چون رشته تحصیلی ام در مقطع کارشناسی ارشد فقه و مبانی حقوق بود قبل از سال 84 رئیس شورای حل اختلاف دادگستری نیز بودم، سال 85 به عنوان مشاور استاندار در امور سیاسی و فرهنگی منصوب شدم همچنین از سال 90 نیز به طور همزمان به عنوان مدیر روابط عمومی استانداری و دبیر شورای هماهنگی روابط عمومی های استان منصوب شدم و از سال 91 به بعد نیز مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان شدم.
,
شما با پذیرش مدیریت اداره کل فرهنگ و ارشاد استان اجرای چه برنامه هایی را مد نظر قرار دادید؟
, شما با پذیرش مدیریت اداره کل فرهنگ و ارشاد استان اجرای چه برنامه هایی را مد نظر قرار دادید؟, شما با پذیرش مدیریت اداره کل فرهنگ و ارشاد استان اجرای چه برنامه هایی را مد نظر قرار دادید؟,
مهمترین ایده بنده در حوزه فرهنگ و هنر، ارتقای فرهنگ عمومی مبتنی بر ارزش های انقلابی و اسلامی بود که این کار یک کار تخصصی است.
,
بنده معتقد بودم که همه فعالیت های هنری باید در خدمت اعتلای فرهنگ عمومی باشد تا موجب تغییر باورها، نگرش ها و بهبود زندگی مردم شود.
,
بنده برای نیل به این هدف برنامه های ساختاری و مدیریتی مد نظر قرار دادم، اعتقاد داشتم که برای نیل به این هدف باید تغییرات مدیریتی انجام شود که در همین راستا، در حوزه مدیریت شهرستان ها اشخاص جدیدی را منصوب کردم همچنین در یک اقدام متفاوت و بی سابقه برای هر بخشی از مجموعه فرهنگ و ارشاد یک شورا تشکیل دادم مثل شورای رسانه، شورای شعر و ادب، شورا چاپ و نشر و ... که ترکیب این شوراها متشکل از متخصصان، کارشناسان اداری، پیشکسوتان، اساتید و نخبگان فرهنگ و هنر هستند.
,
علاوه بر آن، بنده به اقتصاد هنر خیلی معتقد هستم در همین زمینه بسیار تلاش کرده ایم که تفاهم نامه های همکاری با ادارات مختلف استان را منعقد کنیم تا ادارات از طریق هنرمندان و فعالان فرهنگی استان اهداف و برنامه های خود را به جامعه معرفی و این اهداف را در بطن جامعه نهادینه کنند، یعنی از این طریق بتوانیم اشتغال و اقتصاد هنر را تقویت کنیم.
,
اما در مورد سوالات مردمی، مردم در زمینه عزل و نصب ها سوال کرده اند که عزل و نصب مدیران فرهنگ و ارشاد شهرستان ها مبتنی بر رزومه کاری، یا تحصیلات مرتبط انجام نشده است و حتی عنوان کرده اند که عده ای نیز به صورت سفارشی مدیر شده اند همچنین پرسیده اند که مدیران فرهنگ و ارشاد شیروان و راز و جرگلان مبتنی بر چه رزومه کاری انتخاب کرده اید؟
, اما در مورد سوالات مردمی، مردم در زمینه عزل و نصب ها سوال کرده اند که عزل و نصب مدیران فرهنگ و ارشاد شهرستان ها مبتنی بر رزومه کاری، یا تحصیلات مرتبط انجام نشده است و حتی عنوان کرده اند که عده ای نیز به صورت سفارشی مدیر شده اند همچنین پرسیده اند که مدیران فرهنگ و ارشاد شیروان و راز و جرگلان مبتنی بر چه رزومه کاری انتخاب کرده اید؟, اما در مورد سوالات مردمی، مردم در زمینه عزل و نصب ها سوال کرده اند که عزل و نصب مدیران فرهنگ و ارشاد شهرستان ها مبتنی بر رزومه کاری، یا تحصیلات مرتبط انجام نشده است و حتی عنوان کرده اند که عده ای نیز به صورت سفارشی مدیر شده اند همچنین پرسیده اند که مدیران فرهنگ و ارشاد شیروان و راز و جرگلان مبتنی بر چه رزومه کاری انتخاب کرده اید؟,
هدف اصلی بنده در این مسئولیت اعتلای فرهنگ عمومی بوده است لذا همه تغییرات را بر همین اساس هدف گزاری کرده ام، هیچ یک از تغییرات را نه بر اساس جناج بازی و نه بر اساس زاویه دید سیاسی انجام نداده ام و هیچ کسی انتخاب یک گزینه را به بنده پیشنهاد نکرده است.
,
برای انجام عزل و نصب ها وقتی که مطمئن می شدم باید این اقدام را انجام دهم درباره آن تصمیم می گرفتم اما عزل و نصب مدیران نیز یک فرآیند اداری دارد که این فرآیند از مجرای استانداری، فرمانداری و امام جمعه می گذرد.
,
همچنین این انتخاب باید در کمیته انتصابات این اداره کل نیز مورد بررسی قرار گیرد و سپس مصوب شود، البته در پایان وزارت فرهنگ و ارشاد نیز به بررسی گزینه و رزومه کاری آنها می پردازد.
,
اما متاسفانه مردم از فرآیند پیچیده عزل و نصب ها اطلاعی ندارند.
,
در مورد شهرستان راز و جرگلان باید بگویم که هنوز در شهرستان راز و جرگلان نتوانسته ایم اداره فرهنگ و ارشاد راه اندازی کنیم و یک نماینده از طرف این اداره کل در شهرستان راز و جرگلان در حال فعالیت است که با امور فرهنگی و هنری آشنا است.
,
در مورد مدیر جدید فرهنگ و ارشاد شهرستان شیروان نیز باید بگویم که این مدیر جدید یک فرهنگی آموزش و پرورش است که تجربه کاری در حوزه فرهنگی را داشته است.
,
سوال پرسیده اند برخی از نیروهایی که در مجموعه فرهنگ و ارشاد استان در حال فعالیت هستند با گذشت چندین سال هنوز تبدیل وضعیت نشده اند؟
, سوال پرسیده اند برخی از نیروهایی که در مجموعه فرهنگ و ارشاد استان در حال فعالیت هستند با گذشت چندین سال هنوز تبدیل وضعیت نشده اند؟, سوال پرسیده اند برخی از نیروهایی که در مجموعه فرهنگ و ارشاد استان در حال فعالیت هستند با گذشت چندین سال هنوز تبدیل وضعیت نشده اند؟,
ضوابط تبدیل وضعیت در دست استانداری است که باید آزمون برگزار کند، طی این چهار سال مدیریتم در این اداره کل هشت نفر از طریق شرکت در آزمون در این مجموعه تبدیل وضعیت شده اند و از قراردادی به پیمانی ارتقا یافتند.
,
عده ای دیگر از نیروهای این مجموعه به صورت قراردادی مشغول به کار هستند، عده ای دیگر نیز در قالب فعالیت در دبیرخانه ها در این مجموعه کار می کنند که استخدام نیستند اما طبق قانون کار حقوق می گیرند و بیمه می شوند.
,
آیا این وضعیت نا امنی شغلی عده ای از کارکنان این اداره کل بر کارکرد این اداره آسیب نمی زند؟
, آیا این وضعیت نا امنی شغلی عده ای از کارکنان این اداره کل بر کارکرد این اداره آسیب نمی زند؟, آیا این وضعیت نا امنی شغلی عده ای از کارکنان این اداره کل بر کارکرد این اداره آسیب نمی زند؟,
امیدوار هستیم که در آینده آزمون برگزار شود تا مابقی نیروها نیز در این آزمون شرکت کنند و از این طریق تبدیل وضعیت شوند.
,
یعنی وضعیت جذب و خدمت نیرو در اداره کل فرهنگ و ارشاد استان در مقایسه با سایر ادارات استان نامطلوب تر است؟
, یعنی وضعیت جذب و خدمت نیرو در اداره کل فرهنگ و ارشاد استان در مقایسه با سایر ادارات استان نامطلوب تر است؟, یعنی وضعیت جذب و خدمت نیرو در اداره کل فرهنگ و ارشاد استان در مقایسه با سایر ادارات استان نامطلوب تر است؟,
بله همینطور است، این اداره کل کمترین نیروی استخدام شده را در مقایسه با سایر ادارات فرهنگ و ارشاد استان ها نیز دارد.
,
نیروهای مشغول به کار در این مجموعه چه آسیب هایی را از این وضعیت متحمل شده اند؟
, نیروهای مشغول به کار در این مجموعه چه آسیب هایی را از این وضعیت متحمل شده اند؟, نیروهای مشغول به کار در این مجموعه چه آسیب هایی را از این وضعیت متحمل شده اند؟,
طبق ساختار باید 160 تا 170 نیرو داشته باشیم که با وزارتخانه، دفتر ریاست جمهوری و مجلس گفت و گو کرده ام تا این مشکل حل شود، به آنان گفته ام که برای هر مسئولیتی در مجموعه این اداره کل باید نیروی متخصص داشته باشیم که نداریم.
,
در حال حاضر نیز هر نیروی مشغول به خدمت در این مجموعه به اندازه چند نفر کار می کنند که آنان تخصص همه مسئولیت های محول شده به خود را ندارند.
,
سوال کرده اند که شما وقتی در این مسئولیت مشغول به خدمت شدید، از بیرون تعدادی نیروی جوینده کار که به شما سفارش شده بودند را در این مجموعه جذب کردید، پاسخ شما به این سوال چیست؟
, سوال کرده اند که شما وقتی در این مسئولیت مشغول به خدمت شدید، از بیرون تعدادی نیروی جوینده کار که به شما سفارش شده بودند را در این مجموعه جذب کردید، پاسخ شما به این سوال چیست؟, سوال کرده اند که شما وقتی در این مسئولیت مشغول به خدمت شدید، از بیرون تعدادی نیروی جوینده کار که به شما سفارش شده بودند را در این مجموعه جذب کردید، پاسخ شما به این سوال چیست؟,
این گفته را رد می کنم، حوزه فرهنگ و هنر بسیار گسترده است وقتی در این اداره کل مدیر شدم برای این حوزه دو معاونت فرهنگی و هنری منصوب کردم که مسئولیت معاونت فرهنگی را به حجت الاسلام و المسلمین هدایتی سپردم و از او که رئیس سازمان تبلیغات اسلامی و امام جمعه موقت یکی از شهرستان ها بود دعوت کردم که معاونت فرهنگی این اداره کل را قبول کنند که این امر انجام شد.جذب جویندگان کار سفارش شده به این اداره کل نیز باید بگویم که این گفته صحت ندارد.
,
گفته اند که چرا اداره کل فرهنگ و ارشاد استان هنوز در ساختمان کتابخانه عمومی گلشن باقی مانده است، آیا این ساختمان به این اداره کل متعلق است؟
, گفته اند که چرا اداره کل فرهنگ و ارشاد استان هنوز در ساختمان کتابخانه عمومی گلشن باقی مانده است، آیا این ساختمان به این اداره کل متعلق است؟, گفته اند که چرا اداره کل فرهنگ و ارشاد استان هنوز در ساختمان کتابخانه عمومی گلشن باقی مانده است، آیا این ساختمان به این اداره کل متعلق است؟,
یکی از مشکلات این اداره کل این است که فضای اداری نداریم حتی ادارات شهرستانی فرهنگ و ارشاد نیز ساختمان مستقل به خود ندارند و تمامی ادارات این مجموعه در مجتمع های فرهنگی و هنری متعلق به خود مستقر هستند.
,
در این زمینه پیگیری هایی را انجام دادیم که سرانجام توانستیم موافقت برای اختصاص زمین پنج هزار متری را برای احداث اداره کل فرهنگ و ارشاد استان، کتابخانه، مجتمع فرهنگی و هنری، احداث سالن آمفی تئاتر را اخذ کنیم که به زودی این اختصاص زمین نهایی می شود.
,
در مورد احداث سینما در بجنورد سوال کرده اند که چرا بخش خصوصی را برای احداث سالنی جدید دعوت نمی کنید؟
, در مورد احداث سینما در بجنورد سوال کرده اند که چرا بخش خصوصی را برای احداث سالنی جدید دعوت نمی کنید؟, در مورد احداث سینما در بجنورد سوال کرده اند که چرا بخش خصوصی را برای احداث سالنی جدید دعوت نمی کنید؟,
به بخش خصوصی اعلام کردیم که مجتمع تفریحی و فرهنگی احداث و در دورن مجمتع خود سالن سینمایی احداث کنند، عده ای آمدند اما به پیگیری های خود ادامه ندادند.
,
با این وجود برای پاسخ به درخواست مردمی، سالن گلشن را برای این خدمت آماده کردیم و اخیرا نیز برای کیفی سازی سالن سینمای گلشن با بخش خصوصی در زمینه بهسازی داخل سالن و استفاده از تجهیزات مناسب تر قرارداد بسته ایم و پس از اینکه کیفی سازی داخل سالن انجام شد، به بخش خصوصی واگذار می کنیم.
,
وضعیت استقبال مردمی از اکران فیلم های سینمایی از نوروز تا کنون چگونه بوده است؟
, وضعیت استقبال مردمی از اکران فیلم های سینمایی از نوروز تا کنون چگونه بوده است؟, وضعیت استقبال مردمی از اکران فیلم های سینمایی از نوروز تا کنون چگونه بوده است؟,
استقبال بسیار خوب بود، بیشترین استقبال امسال از فیلم بادیگارد بود و در سال های گذشته نیز فیلم ها چ و محمد رسوالله از استقبال بیشتری برخوردار بودند.
,
در مورد موسیقی پرسیده اند که مگر فروش اینترنتی برای برگزاری کنسرت ها لغو نشده بود، چرا برای کنسرت چارتار فروش اینترنتی انجام شد، به طور کلی برای پایان دادن به تمام حاشیه ها، چه تدبیری برای برگزاری دیگر کنسرت ها در نظر گرفته اید؟
, در مورد موسیقی پرسیده اند که مگر فروش اینترنتی برای برگزاری کنسرت ها لغو نشده بود، چرا برای کنسرت چارتار فروش اینترنتی انجام شد، به طور کلی برای پایان دادن به تمام حاشیه ها، چه تدبیری برای برگزاری دیگر کنسرت ها در نظر گرفته اید؟, در مورد موسیقی پرسیده اند که مگر فروش اینترنتی برای برگزاری کنسرت ها لغو نشده بود، چرا برای کنسرت چارتار فروش اینترنتی انجام شد، به طور کلی برای پایان دادن به تمام حاشیه ها، چه تدبیری برای برگزاری دیگر کنسرت ها در نظر گرفته اید؟,
در خراسان شمالی هیچ شخصی با اصل برگزاری کنسرت مخالف نیست حتی امام جمعه ، بنده نیز تابع سیاست های وزارت فرهنگ و ارشاد هستم.
,
البته باید خاطر نشان کنم که فرهنگ و ارشاد فقط مجوز برگزاری کنسرت را به مجریان بخش خصوصی می دهد تا آنان با هزینه های خود کنسرت را برگزار کنند و این اداره کل برای برگزاری کنسرت یک ریال نیز هزینه نمی کند.در همین راستا، نیروی انتظامی نیز وظیفه مقابله با هنجار شکنان را دارد.
,
اما در مورد کنسرت چارتار، مجری آن خارج از ضابطه عمل کرد و بلیط ها را به صورت اینترنتی فروخت که بنده او را توبیخ کردم. با این وجود، تصمیم گرفته ام که برای برگزاری دیگر کنسرت ها، مجوز را فقط به مجریان داخل استانی بدهم و تعهدات لازم را از آنان اخذ کنیم.
,
به عقیده شما می توان از محل برگزاری این کنسرت ها، فرصت گردشگری و اشتغال زایی را برای استان فراهم کرد و یا حتی استان را به مقصد گردشگری تبدیل کرد؟
, به عقیده شما می توان از محل برگزاری این کنسرت ها، فرصت گردشگری و اشتغال زایی را برای استان فراهم کرد و یا حتی استان را به مقصد گردشگری تبدیل کرد؟, به عقیده شما می توان از محل برگزاری این کنسرت ها، فرصت گردشگری و اشتغال زایی را برای استان فراهم کرد و یا حتی استان را به مقصد گردشگری تبدیل کرد؟,
به عقیده بنده اگر بتوانیم یک سالن استاندارد و تخصصی را در استان فراهم کنیم، می توانیم برای این موضوع نیز برنامه ریزی کرد، البته بخش خصوصی باید در این زمینه ورود کند که این اداره کل از آمادگی آنان استقبال خواهد کرد.
,
برنامه های این اداره کل برای کنسرت های مقامی چیست؟
, برنامه های این اداره کل برای کنسرت های مقامی چیست؟, برنامه های این اداره کل برای کنسرت های مقامی چیست؟,
اگر کنسرت پاپ در استان برگزار می شود این برگزاری ها به دلیل پاسخ به ذائقه جوانان و تخلیه هیجانات آنان است، با این وجود، اولویت نخست این اداره کل برگزاری کنسرت های مقامی است که به مجریان اعلام کرده ایم برگزاری موسیقی مقامی باید در اولویت برنامه های شما باشد.
,
وضعیت درآمدی پیشکسوتان موسیقی مقامی استان خیلی ضعیف است ، این اداره کل برای بهبود وضعیت معیشتی آنان چه کرده است؟
, وضعیت درآمدی پیشکسوتان موسیقی مقامی استان خیلی ضعیف است ، این اداره کل برای بهبود وضعیت معیشتی آنان چه کرده است؟, وضعیت درآمدی پیشکسوتان موسیقی مقامی استان خیلی ضعیف است ، این اداره کل برای بهبود وضعیت معیشتی آنان چه کرده است؟,
این اداره کل به طور مستمر با وزارتخانه در ارتباط است که عده ای از این پیشکسوتان از طریق صندوق هنرمندان بیمه شوند اما سن برخی از آنها خیلی بالا است که مشمول پوشش بیمه ای نمی شوند، با این وجود، با پیگیری هایی که انجام داده ایم برخی از آنها تحت پوشش کمک های موردی قرار گرفته اند.
,
با این وجود، بهبود وضعیت آنها به توسعه فعالیت های موسیقی بستگی دارد که در این زمینه مکتب خانه موسیقی را در استان راه اندازی کردیم تا این پیشکسوتان بتوانند در این محل به آموزش علاقمندان و بخشی ها بپردازند.
,
برای برگزاری کنگره شهدای استان چه اقداماتی را انجام داده اید؟
, برای برگزاری کنگره شهدای استان چه اقداماتی را انجام داده اید؟, برای برگزاری کنگره شهدای استان چه اقداماتی را انجام داده اید؟,
مهمترین کمیته کنگره شهدا، کمیته فرهنگی و هنری است و وظایف این کمیته بر عهده این اداره کل است و این اداره کل برای کنگره شهدا برنامه های فاخری از جمله تولید سرود ملی، برگزاری نمایش با موضوعات ایثار و شهادت، تالف کتاب، برگزاری شب های شعر و خاطره، برگزاری راهیان نور برای دانش آموزان به مقصد زیارت از قبور شهدا در سطح استان و آشنایی آنان با رشادت های این شهدا همچنین تهیه دکور برای اختتامیه این کنگره همچنین چندین برنامه دیگر را تعریف کرده است.
,
پرسیده اند که آیا اداره کل فرهنگ و ارشاد استان وظیفه نظارتی بر عرضه لباس و پوشاک در سطح فروشگاه های لباس استان را دارد؟
, پرسیده اند که آیا اداره کل فرهنگ و ارشاد استان وظیفه نظارتی بر عرضه لباس و پوشاک در سطح فروشگاه های لباس استان را دارد؟, پرسیده اند که آیا اداره کل فرهنگ و ارشاد استان وظیفه نظارتی بر عرضه لباس و پوشاک در سطح فروشگاه های لباس استان را دارد؟,
بله ،در این زمینه در قالب صیانت از حقوق شهروندی مسئولیت داریم و تیم نظارتی برای این موضوع تشکیل داده ایم تا در صورتیکه فروشگاه ها الفاظ بیگانه برای فروشگاه خود انتخاب کنند یا لباس های نامناسب عرضه کنند، تذکر دهند.
,
این اداره کل همچنین کارگروه مد و لباس را در استان تشکیل داده است که در این کارگروه مصوب شد تا در ماه جاری نمایشگاه مد و لباس اسلامی در استان برگزار شود تا از این طریق طراحان لباس به تولیدات لباس با فرهنگ ایرانی و اسلامی تشویق شوند.
,
فعالان تئاتری استان دغدغه واگذاری تماشاخانه شمس به بخش خصوصی را مطرح کرده اند، که مخالف واگذاری این سالن به بخش خصوصی هستند، پاسخ شما چیست؟
, فعالان تئاتری استان دغدغه واگذاری تماشاخانه شمس به بخش خصوصی را مطرح کرده اند، که مخالف واگذاری این سالن به بخش خصوصی هستند، پاسخ شما چیست؟, فعالان تئاتری استان دغدغه واگذاری تماشاخانه شمس به بخش خصوصی را مطرح کرده اند، که مخالف واگذاری این سالن به بخش خصوصی هستند، پاسخ شما چیست؟,
تصمیمی برای این واگذاری به بخش خصوصی نداریم، این اداره کل تمایل دارد که این تماشاخانه را به انجمن نمایش استان واگذار کند.
,
همچنین فعالان تئاتری استان گفته اند که به علت کمک های ضعیف مالی این اداره کل از تئاتر، کارگاه های آموزشی بسیار ضعیف و بدون دعوت از اساتید برجسته این هنر برگزار می شود که این کارگاه های ضعیفی هیچ ثمری ندارند؟
, همچنین فعالان تئاتری استان گفته اند که به علت کمک های ضعیف مالی این اداره کل از تئاتر، کارگاه های آموزشی بسیار ضعیف و بدون دعوت از اساتید برجسته این هنر برگزار می شود که این کارگاه های ضعیفی هیچ ثمری ندارند؟, همچنین فعالان تئاتری استان گفته اند که به علت کمک های ضعیف مالی این اداره کل از تئاتر، کارگاه های آموزشی بسیار ضعیف و بدون دعوت از اساتید برجسته این هنر برگزار می شود که این کارگاه های ضعیفی هیچ ثمری ندارند؟,
برگزاری کارگاه های آموزشی نیازمند پول است و این اداره کل در حد توان خود به نیاز مالی تمامی گروه های فرهنگی و هنری استان پاسخ داده است.البته این را نیز خاطر نشان کنم اعتبارات سالانه ای که به این اداره کل اختصاص داده می شود خیلی زیاد نیست تا تمامی نیازها را به طور مطلوب پاسخ دهد.
,
برگزاری کارگاه های آموزشی از درخواست های مهم فعالان رسانه ای استان است، آیا در سال جاری برای آنان کارگاه های آموزشی برگزار می شود؟
, برگزاری کارگاه های آموزشی از درخواست های مهم فعالان رسانه ای استان است، آیا در سال جاری برای آنان کارگاه های آموزشی برگزار می شود؟, برگزاری کارگاه های آموزشی از درخواست های مهم فعالان رسانه ای استان است، آیا در سال جاری برای آنان کارگاه های آموزشی برگزار می شود؟,
در گفت و گو با شورای رسانه استان تصمیم گرفتیم که در سال جاری یک دوره آموزشی برای مدیران استان برگزار کنیم تا آنان با کارکرد رسانه و نقش خبرنگار در تولید اخبار آشنا شوند چون هنوز مدیران استان به طور دقیق با این کارکرد و نقش رسانه آشنا نیستند و در این زمینه اطلاعاتی ندارند. علاوه بر آن، برای حرفه ای تر شدن خبرنگاران استان نیز کلاس های آموزشی برگزار خواهیم کرد.
,
فعالان تئاتری استان از عدم تحقق اقتصاد هنر گلایه داشته و عنوان کرده اند که عدم تحقق اقتصاد هنر به علت ساماندهی ضعیف گروه های تئاتری در استان بوده است، پاسخ شما چیست؟
, فعالان تئاتری استان از عدم تحقق اقتصاد هنر گلایه داشته و عنوان کرده اند که عدم تحقق اقتصاد هنر به علت ساماندهی ضعیف گروه های تئاتری در استان بوده است، پاسخ شما چیست؟, فعالان تئاتری استان از عدم تحقق اقتصاد هنر گلایه داشته و عنوان کرده اند که عدم تحقق اقتصاد هنر به علت ساماندهی ضعیف گروه های تئاتری در استان بوده است، پاسخ شما چیست؟,
در سال گذشته ساماندهی و تشکیل 9 گروه ه نمایشی در استان به سرانجام رسید تا آنان به فعالیت خود را به صورت ساختاری، منضبط و با دریافت اعتبارات ادامه دهند.
,
البته به عقیده بنده برای دست یابی به اقتصاد هنر باید نمایشنامه های فاخر تالیف شوند، با این وجود، برای تحقق اقتصاد هنر درصدد برآمدیم که با ادارات مختلف تفاهم نامه های هنری را منعقد کنیم تا ادارات، برنامه ها و اهداف خود را با زبان هنر توسط هنرنمایی تئاتری های استان در قالب تولید آثار نمایشی قوی به سطح جامعه انعکاس دهند و مردم را با اهداف خود همراه کنند.
,
تمامی فعالان فرهنگی و هنری استان از تقسیم بودجه سالانه این اداره کل گلایه کرده اند که چرا این بودجه عادلانه به تمامی واحدهای فرهنگی و هنری این اداره کل تزریق نمی شود؟
, تمامی فعالان فرهنگی و هنری استان از تقسیم بودجه سالانه این اداره کل گلایه کرده اند که چرا این بودجه عادلانه به تمامی واحدهای فرهنگی و هنری این اداره کل تزریق نمی شود؟, تمامی فعالان فرهنگی و هنری استان از تقسیم بودجه سالانه این اداره کل گلایه کرده اند که چرا این بودجه عادلانه به تمامی واحدهای فرهنگی و هنری این اداره کل تزریق نمی شود؟,
سیاست بنده توازن بخشی میان تمامی زیر مجموعه این اداره کل بوده است.برای تزریق اعتبارات نیز اولویت بندی را سرلوحه کاری خود قرار داده ام.با این وجود، دوباره تکرار می کنم که باید فعالان فرهنگی و هنری استان به سوی تحقق اقتصاد هنر پیش بروند و این هدف با تولید آثار فاخر محقق می شود.
,
برای دومین بار انتخاب یک مدیر جدید برای اداره کل فرهنگ و ارشاد استان را شنیده ایم، آیا این موضوع صحت دارد؟
, برای دومین بار انتخاب یک مدیر جدید برای اداره کل فرهنگ و ارشاد استان را شنیده ایم، آیا این موضوع صحت دارد؟, برای دومین بار انتخاب یک مدیر جدید برای اداره کل فرهنگ و ارشاد استان را شنیده ایم، آیا این موضوع صحت دارد؟,
بله، استاندار یک فرد جدیدی را به وزارت فرهنگ و ارشاد معرفی کرده که البته هر آمدنی را رفتنی است و این موضوع طبیعی است.
,
همچنین باید خاطر نشان کنم که کارمندان این اداره کل نیز در حمایت از بنده یک طوماری برای ابقاء بنده امضا کرده بودند و می خواستند این طومار را به وزارتخانه بفرستند، بنده وقتی از این موضوع مطلع شدم جلوی کار آنها را گرفتم و گفتم آن را بایگانی کنید چون بنده تابع تصمیمات مسئولان هستم اما بنده با انگیزه بیشتر تا آخرین روز کار می کنم چون مسئولیت یک امانت الهی است.
,
در عین حال، در تلاش هستم بسیاری از کارهایی را که باید انجام دهم به سرانجام برسانم تا پس از رفتن بنده، مدیر جدید راحت تر ادامه مسیر دهد.
,
شما بازنشست می شوید؟
, شما بازنشست می شوید؟, شما بازنشست می شوید؟,
خیر.
,
انتهای پیام/ق
]
ارسال دیدگاه