رئیس جهاد کشاورزی گرمی:
برداشت گندم در گرمی آغاز شد/پیشبینی برداشت 93 هزار تن گندم و جو در گرمی
مدیر جهاد کشاورزی گرمی از آغاز برداشت گندم و جو در سطح 73 هزار هکتار در این شهرستان خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سید نورالدین شارعی، رییس جهاد کشاورزی گرمی در گفتگو با سیفار اظهار کرد: با توجه به شروع برداشت گندم در گرمی پیشبینی میشود بیش از 85 هزار تن گندم مازاد و 8 هزار تن جو از مزارع گرمی برداشت شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سیفار,شارعی ادامه داد: برداشت گندم آبی و دیم در سطح 63 هزار هکتار و جو آبی و دیم در سطح 10 هزار هکتار صورت میگیرد.
,وی افزود: برای تسهیل در امور خرید گندم مازاد بر نیاز کشاورزان چهار مرکز خرید ثابت و یک مرکز خرید سیار در این شهرستان دایر شده که به صورت شبانه روزی کار خرید گندم از کشاورزان را انجام میدهند.
,وی قیمت هر کیلوگرم گندم خریداری شده از کشاورزان را 12 هزار و 705 ریال و جو را 10 هزار و 28 ریال عنوان کرد و گفت: پرداخت خرید جو بعد از فروش محصولات در بورس انجام میگیرد.
,وی ظرفیت انبار شهرستان را 38 هزار تن برای گندم و 2 هزار تن برای جو اعلام کرد و گفت: مازاد بر ظرفیت انبار شهرستان به شهرستانهای همجوار انتقال مییابد.
,انتهای پیام/م
]
ارسال دیدگاه