معاون ستاد کانونهای فرهنگی مساجد کشور عنوان کرد:
اقتصادمقاومتی؛ عبور از مرحله شعار برای رسیدن به اقدام و عمل/ زنان سرمایه های خود را وارد چرخه اقتصادی کنند
معاون آموزش و پژوهش ستاد عالی کانونهای فرهنگی مساجد کشور با تاکید بر اینکه امروز باید از مرحله شعار به سمت اقدام و عمل حرکت کنیم، اظهار داشت: به این معنا که در آغاز هرکسی باید به عنوان یک وظیفه فردی به بحث اقتصاد مقاومتی توجه داشته و همه تلاش خودش را برای تحقق آن داشته باشد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمدرضا جعفری در گفتگو با خبرنگار گوهرشادنیوز، تحقق اقتصاد مقاومتی را در سایه یک همت همگانی و تلاشی مضاعف امکان پذیر دانست و افزود: بر همین اساس می توان به بحث وظیفه شناسی به عنوان یک وظیفه فردی و اجتماعی در راستای یک تلاش همگانی برای تحقق اصل اساسی گام پرداخت.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, گوهرشادنیوز،,جعفری با تاکید بر اینکه امروز باید از مرحله شعار به سمت اقدام و عمل حرکت کنیم، اظهار داشت: به این معنا که در آغاز هرکسی باید به عنوان یک وظیفه فردی به بحث اقتصاد مقاومتی توجه داشته و همه تلاش خودش را برای تحقق آن داشته باشد.
,معاون آموزش و پژوهش ستاد عالی کانونهای فرهنگی مساجد کشور در ادامه بیان داشت: در بحث فردی باورکنیم که اقتصاد مقاومتی ضرورت امروز است و باید آن را به عنوان سلاحی پر قدرت در تقابل میان استکبار و اسلام ناب استفاده کنیم، باور کنیم این اقتصاد مقاومتی با بهشت و جهنم هرکدام از ما در ارتباط است در یک نگاه کلی باید باور، افکار و نگرشمان را اصلاح کنیم.
,وی با بیان اینکه در بحث خانواده ونقش آن در تحقق اقتصاد مقاومتی چند راهکار جدی وجود دارد، اذعان داشت: پرهیز از استفاده کالاهای خارجی جزو مقدورات خانواده است چرا که یک زمانی که عدم خودباوری باعث می شود با وجود کالای مرغوب ایرانی به سراغ کالای خارجی برویم.
,جعفری در خصوص نقش زنان در رونق اقتصاد داخلی گفت: خانم ها می تواند به جای انباشت ومحبوس کردن طلاجات و زیور آلات در خانه آنها را به عنوان یک سرمایه عظیم وارد چرخه اقتصادی نمایند .
,معاون آموزش و پژوهش ستاد عالی کانونهای فرهنگی مساجد کشور تلاش و کار را سومین راهکار در خصوص تحقق اقتصاد مقاومتی دانست و اظهار داشت: یاید تمام اعضای خانواده وارد عرصه تولید و ایجاد اشتغال شوند، در قالب کارگاههای تولیدی کوچک دست به تولید کالا هایی بزنند که بخش عظیمی از آنها از چین وارد می شوند.
,وی ادامه داد: باید به شدت با بیکاری مبارزه کنیم. خانوا ده باید کارکند چرا که متأسفانه فرهنگ کار در کشور ما ضعیف است.
,جعفری پرهیز از اسراف را مغوله دیگر در بحث اقتصاد مقاومتی دانست و تصریح کرد: باید سبک زندگی ها را تغییر بدهیم در حال حاضر بسیاری از لوازمی که در خانواده خریداری می شود یک بار مصرف هستند که نه تنها ضرورت خرید آنها احساس نمی شود بلکه این کار تنبلی و سستی بیشتری را هم بین مردم رواج می دهد.
,وی در ادامه مصرف صحیح را در امر اقتصاد مهم برشمرد و افزود: صحیح مصرف کردن خودش خیلی مهم است و معنی آن درست مصرف کردن است نه مصرف نکردن، ما باید برای خانواده برنامه غذایی داشته باشیم یک خانم خاندار باید با این مهارت ها را داشته باشد فکر نکنیم که مصرف نکردن کار درستی است.
,معاون آموزش و پژوهش ستاد عالی کانونهای فرهنگی در پایان کفت: در بحث اجتماعی اولین نکته به عنوان روابط راهبرد و الگو اصلاح نگاه و گفتمان سازی اقتصاد مقاومتی است که باید با جدیت آن را دنبال کنیم.
,انتهای پیام/رض
,]
ارسال دیدگاه