مدیر جهاد کشاورزی آمل خبر داد
قلع و قمع ساخت و سازهای غیر مجاز در هشت هزار متر از اراضی کشاورزی آمل +عکس
بیش از هشت هزار متر مربع زمینهای کشاورزی زراعی شهرستان آمل در اجرای طرح قلع قمع ساخت و ساز غیرمجاز آزاد شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، سیدحسین اسلامی در گفتوگو با خبرنگار سفیر هراز از اجرای طرح قلع و قمع ساختوسازهای غیرمجاز در اراضی کشاورزی آمل خبر داد و گفت: در راستای سیاست راهبردی وزارت جهاد کشاورزی و به منظور صیانت از بستر تولید، با تشدید عملیات دهگردشی از سوی جهاد کشاورزی شهرستان آمل از هرگونه تغییر کاربری غیرمجاز در اراضی کشاورزی و باغی جلوگیری میشود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سفیر هراز, ,,

, ,
وی به اجرای دومین مرحله عملیات قلع و قمع ساخت و سازهای غیرمجاز اراضی کشاورزی شهرستان آمل اشاره کرد و افزود: در سال جاری حکم قضایی برای اراضی کشاورزی بخش مرکزی آمل با حضور نمایندگان بخشداری، دادگستری، اداره راه و مسکن و شهرسازی، نیروی انتظامی و اکیپی از کارشناسان جهاد کشاورزی به اجرا درآمد.
,,

, مدیر جهاد کشاورزی آمل با بیان اینکه این قلع و قمع صبح امروز با یک دستگاه لودر در روستاهای کلا صفا و بامکتی از حوزه مرکز جهاد کشاورزی دهستان هراز پی جنوبی رودبار آمل انجام شد، خاطر نشان کرد: در این عملیات بیش از هشت هزار متر مربع زمینهای کشاورزی شامل پی کنی، دیوار چینی و تفکیک به قطعات 200 متری تخریب و زمینها آزاد شد.
,,

]
ارسال دیدگاه