به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ندای اصفهان، این مراسم با حضور جمع کثیری از خیرین اصفهانی و برخی از مسئولین کشوری، لشکری و شهری ازجمله مهدی جمالی نژاد شهردار اصفهان، رضا امینی رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان، شریعتی نایب رئیس شورای اسلامی اصفهان، مهران فر رئیس سازمان قضایی نیروهای مصلح، امیر روزخوش فرمانده پادگان نیروی هوایی شهید بابایی، شیران مدیرکل کمیته امداد استان اصفهان برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ندای اصفهان،,
سخنرانان ازجمله آقای مقاره عابد مدیرعامل این خیریه به اهمیت ماه مبارک رمضان و رسالت این موسسه ی خیریه که اکرام ایتام است، اشاره کردند.
این موسسه ی خیریه با ۲۰ سال سابقه در چند سال اخیر با توزیع بسته های حمایتی برای خانواده های نیازمند اصفهان مشغول فعالیت است و این تنها بخشی از اهداف این خیریه می باشد.
,
,
در این مراسم بیش از ۲۰ هزار بسته ی حمایتی برای توزیع در ماه مبارک رمضان فراهم شده بود که دو خط بسته بندی و انبارداری آن با حضور مسئولین افتتاح شد.
,انتهای پیام/م
]
ارسال دیدگاه