رئیس اداره زندان بانه:
جشن گلریزان برای آزادی 10 زندانی جرایم غیر عمد در بانه برگزار می شود
رئیس اداره زندان شهرستان بانه گفت: در ماه رمضان امسال برای آزادی 10 زندانی جرایم غیرعمد در بانه جشن گلریزان برگزار می شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حیدر رحیمی صبح امروز در گفت و گو با آرباباخبر، با اعلام این موضوع اظهار داشت: طبق روال سال های گذشته جشن گلریزان برای آزادسازی زندانیان جرایم غیر عمد بانه در ماه رمضان برگزار خواهد شد.
وی با بیان اینکه جشن گلریزان همزمان با پانزدهم رمضان در بانه برگزار خواهد شد افزود: به احتمال بسیار زیاد هتل لاله میزبان برگزاری این جشن خواهد بود.
رحیمی افزود: این مراسم به همت ستاد دیه و در راستای فرهنگسازی و جلب مشارکتهای مردمی انجام می شود که برای آزادسازی این تعداد زندانی 7 میلیارد ریال پول نیاز است.
رئیس زندان بانه تصریح کرد، زندانیان جرایم غیر عمد این شهر بیشتر شامل محکومیت های مالی مانند دیه حوادث کارگاهی، تصادفات و ماده دو محرومیت های مالی از قبیل مهریه، نفقه و بدهکاری های مالی می باشند.
وی خاطرنشان کرد، سال گذشته از طریق کمک های مردمی و ستاد دیه 12 زندانی جرایم غیر عمد در بانه با پرداخت 410 میلیون ریال وام بلاعوض آزاد شده و به کانون گرم خانواده های خود بازگشتند.
,
,
,
,
,
,
,
,
رحیمی ضمن درخواست از خیرین و مسئولان شهرستان بانه برای مشارکت در این عمل خیر ابراز امیدواری کرد، امسال نیز همچون سالهای گذشته با مشارکت خیرین و کمک های مالی آنان شاهد بازگشت این زندانیان به آغوش گرم خانواده هایشان باشیم.
,انتهای پیام/م
, انتهای پیام/م]
ارسال دیدگاه