استاندار خراسان رضوی:
علت عزل شهردار نیشابور تخلف و عدم اجرای ضوابط کاری بوده است/ در برگزاری کنسرت سلیقهای عمل نمیکنیم
استاندار خراسان رضوی گفت: علت عزل شهردار نیشابور تخلفات وی و عدم اجرای ضوابط کاری بوده است، با وجود مخالفان و موافقان برگزاری کنسرت در نیشابور، سلیقهای عمل نمیکنیم.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علیرضا رشیدیان شامگاه سه شنبه در رابطه با آخرین اخبار در مورد اجرای کنسرت در نیشابور در جمع خبرنگارن، اظهار داشت: همیشه اعلام کردیم که طبق قانون عمل میکنیم و از اجرای قانون و حقوق مردم دفاع کردهایم؛ ما به نظر دستگاه قضائیی هم احترام میگذاریم، این در حالی است که معاون قوه قضائیه هم در این رابطه پیگیری لازم را داشته است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,,
وی افزود: برخی از مردم نیشابور موافق و برخی دیگر مخالف اجرای کنسرت در این شهرستان بودند، گرچه تمامی آنها قابل احترام هستند اما ما طبق نظرات و سلایق عمل نمیکنیم.
,
استاندار خراسان رضوی با بیان اینکه کشور براساس یک قانون و نظریه اداره میشود، خاطرنشان کرد: نوع اجرای قانون در نیشابور تفاوتی با دیگر شهرها ندارد و اگر قانون اجازه اجرای کنسرت را بدهد، مانعی برای آن نمیبینیم.
,
رشیدیان تصریح کرد: ما بر اساس قانون و نظریات فقهی مقام معظم رهبری عمل کرده و کشور را اداره میکنیم و قرار نیست که در هر موضوعی نظریات و سلایق شخصی افراد را دخیل دهیم.
,
وی با اشاره به اینکه شورای فرهنگ عمومی استان به ریاست آیتالله علمالهدی فعال است، تأکید کرد: در جلسهای که در محضر نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی بودیم این موضوع را عرض کردیم و در این جلسه اعلام کردیم که طبق نظر نماینده ولی فقیه و دستگاه قضائی عمل میکنیم.
,
استاندار خراسان رضوی در رابطه با پیگیری تخلفات صورت گرفته توسط شهردار سابق نیشابور، بیان کرد: بحث پرداخت رشوه توسط سیدعباس حسینی به اعضای شورای اسلامی شهر نیشابور مطرح نبوده و موضوع اصلی تخلفات و عدم اجرای ضوابط کاری بوده است.
,
رشیدیان درباره شکایات مطرح شده مردمی از شهردار سابق نیشابور، گفت: برخی از این شکایات ارتباطی که دوره مسئولیتی حسینی نداشته و وی در آن زمان شهردار نیشابور نبوده، اما اگر شکایتی از سوی مردم گزارش شود، آن را مورد پیگیری و بررسی قرار میدهیم.
,
,
انتهای پیام/رض
,
,
]
ارسال دیدگاه