logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

معاون اداره کل میراث فرهنگی مازندران:

اقامت بیش از 2 میلیون گردشگر نوروزی در مازندران / معرفی شهرهای مسافرپذیر

اقامت بیش از 2 میلیون گردشگر نوروزی در مازندران / معرفی شهرهای مسافرپذیر
مازندران در جذب مسافران و گردشگران داخلی و خارجی در تعطیلات نوروزی امسال تا کنون رتبه برتر کشور را به خود اختصاص داده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا،معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری مازندران در گفتگو با لاغ با اشاره به اینکه سفرهای مسافران و گردشگران نوروزی از 28 اسفندآغاز شد گفت: تا سوم فروردین 2میلیون و 645 هزارو 365 نفر شب در اقامتگاه های استان به مدت 4 شب و 5 روز اقامت کردند اما مدت اقامت مسافران و گردشگران پارسال در این مدت 3 شب و 4 روز بوده است که امسال  افزایش یافته است .

, شبکه اطلاع رسانی دانا،, لاغ ,

باقری افزود: بیشتر مسافران و گردشگران درشهرستان های بابلسر ، چالوس، ساری ، رامسر،محمود آباد ،نور و کلاردشت اقامت کردند.

,

وی خاطر نشان کرد :به شکایت های مسافران و گردشگران در این مدت رسیدگی و با متخلفان بر خورد و رضایت این مسافران و گردشگران فراهم شد و در مقایسه با سال گذشته در این مدت  60 درصد شکایت ها کاهش یافت.

,

باقری مناسب بودن آب و هوای مازندران ،برگزاری دو نمایشگاه ملی صنایع دستی در شهرستان های ساری و رامسرو تغییر نکردن قیمت اقامت گاه ها  و از همه مهم تر نظارت و کنترل ناظران ادارات مرتبط بر واحد های خدماتی ،رفاهی وتفریحی در این مدت را مهم ترین دلایل کسب رتبه برتراستان در جذب مسافران و گردشگران داخلی و خارجی بیان کرد.

,

وی خاطر نشان  کرد : در حال حاضر تعداد تورهای گردشگری خارجی مشخص نیست و آمار دقیق آنها در روز های آینده داده می شود.

,

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری مازندران تاکید کرد: مازندران آمادگی کامل برای پذیرائی از مسافران و گردشگران نوروزی  را دارد.

,

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری مازندران در پایان گفت : مسافران و گردشگران می توانند در صورت مشاهده هر گونه تخلف  به  سامانه  09669 پیامک ارسال کنند .

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه