امام جمعه در خطبه های نماز زابل:
برنامه دشمن قبح زدایی در جامعه است/ مسولان کارهای فرهنگی با مطالعه و جدیت را در دستور کار قرار دهند/ تخفیف در قبوض برق مردم سیستان انجام شود
امام جمعه شهرستان زابل گفت: برای مقابله با جنگ نرم، مسولان کارهای فرهنگی با مطالعه و جدیت را در دستور کار قرار دهند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از پایگاه خبری اوشیدا حجه الاسلام و المسلمین علی اکبر کیخا در خطبه های نماز جمعه اظهار داشت: طبق فرمایش امام صادق" فرزندان خود را با معارف آشنا کنید قبل از اینکه منحرفین و دشمنان دین خدا آنان را منحرف کنند" بنابراین خانواده ها باید اهتمام ویژه در راستای تربیت و آموزش فرزندان خویش در زمینه دین داشته باشند.
وی افزود: همان گونه که در جنگ های سخت، مجاهدت و مقاومت ضروری است در جنگ های نرم در برابر حملات فرهنگی و هجمه های فرهنگی مجاهدت رزمندگان مورد نیاز است.
وی ادامه داد: در زمان طاغوت ساختار فرهنگی کشور به شدت مورد تحریف قرار گرفت که پس از پیروزی انقلاب تلاش های بسیاری جهت رفع تحریف ها انجام شد.
وی با بیان اینکه، روز به روز هجمه دشمن در جنگ نرم بیشتر می شود خاطرنشان کرد: در جنگ نرم دشمن به سرزمین دل ها و باورها حمله می کند تا بار دگر میرحسینی ها، حسین فهمیده ها متولد و تربیت نشوند همچنین دشمن در دانشگاه ها به دنبال از بین بردن فرهنگ اصیل می باشد که در این راستا کار فرهنگی باید انجام شود.
خطیب نماز جمعه شهرستان زابل عنوان کرد: دشمن قصد نفوذ همه جانبه در اقتصاد، فرهنگ و سیاست دارد که در این راستا باید علاوه بر هوشیاری، برنامه های دشمن را نیز مطالعه و مهندسی معکوس کرد.
وی با اشاره به، ما از حمله و تحریم دشمن نمی ترسیم چرا که اگر تحریم ها مدیریت شود کشور می تواند روی پای خود بایستد بیان داشت: دشمن به دنبال قبح زدایی در جامعه است بنابراین باید جشن های عروسی به گونه ای باشد که علاوه بر شادی مسایل شرعی نیز در آن رعایت شود.
کیخا تصریح کرد: کار فرهنگی باید با مطالعه و جدیت انجام گیرد که در این راستا در وهله اول حوزه و دانشگاه مسولیت سنگینی بر دوش دارند همچنین در کارهای فرهنگی همه با هم باید متحد بوده و با ایجاد چشم انداز فرهنگی حرکت کنند.
وی در این راستا ادامه داد: رسانه ها در حوزه ی جنگ نرم و کار فرهنگی باید به صورت ویژه فعالیت کنند و مسولان کشوری و لشکری نیز بودجه کافی به امور فرهنگی اختصاص دهند.
وی ابراز داشت: در مقوله موقوفات نیز باید مدیریت شود و موقوفات در تمامی زمینه ها به ویژه تفریح جوانان و زیارت عتبات و عالیات صورت گیرد.
امام جمعه شهرستان زابل تاکید کرد: چرا با وجود شرایط ویژه آب و هوایی در سیستان و نام گذاری آن به عنوان آلوده ترین شهر جهان تخفیف در تعرفه آب و برق در سیستان صورت نمی گیرد.
کیخا اضافه کرد: چرا با وجود مشکل ریزگردها مردم سیستان به دلیل بالا بودن تعرفه آب و برق حق استفاده از اسپیلت و کولر گازی را ندارند.
انتهای پیام/
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه