حجت الاسلام رحیمی/
دولت و مجلس برای معضل فرهنگی و اجتماعی تدبیری بیاندیشند/ طلاق جامعه ما را فلج کرده است
امام جمعه شهر ابهر در خطبه های نماز جمعه گفت: وقت آن است که دولت و ملت و مجلس از خواب غفلت بیدار شوند و برای معضل فرهنگی و اجتماعی تدبیری بیاندیشند و سیاسی کاری را کنار بگذارند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ابهر۲۴ حجت الاسلام رحیمی در خطبه های نماز جمعه این هفته شهر ابهر با اشاره به دو مسئله مهم اقتصادی و فرهنگی در کشور اظهار کرد: اگر در هفته گذشته نمایندگان محترم توفیق دیدار با رهبر معظم انقلاب داشته و اگر ۲۳ مرداد سال ۱۳۵۹ سالروز فرمان حضرت امام خمینی (ره) مبنی بر تشکیل ستاد انقلاب فرهنگی است این دو مناسبت خود عهده دار د و مسئله بسیار مهم اقتصادی و فرهنگی است که باید به آن عمل شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ابهر۲۴ ,وی با اشاره به دیدار مقام معظم رهبری با نمایندگان مجلس دهم خاطر نشان کرد: در موضوع فرهنگ، نوعی ولنگاری و بی اهتمامی در دستگاه های فرهنگی به چشم می خورد زیرا در تولید کالای فرهنگی مفید و جلوگیری از تولید کالای فرهنگی مضر، کوتاهی هایی صورت می گیرد. درحالی که سالهاست رهبری انقلاب از تهاجم فرهنگی و نفوذ یاد کرده و ضرورت تشکیل قرارگاههای فرهنگی را گوشزد کرده و نسبت به تغییر سبک زندگی مردم در زیر تهاجم فرهنگی ابراز نگرانی کرده و هشدار می دهند.
,امام جمعه شهر ابهر با بیان اینکه چرا ما از خواب غفلت بیدار نمی شویم، تصریح کرد: طبعا انتظار آن بود که مدیریت فرهنگی کشور از شورای انقلاب فرهنگی که قرارگاه نخست سیاستگذاری شمرده می شود تا نهادهای مهم اجرایی چون وزارت ارشاد و ... به وظیفه خود در این زمینه عمل نمایند.
,خطیب جمعه ابهر تاکید کرد: وقت آن است که دولت و ملت و مجلس از خواب غفلت بیدار شوند و برای این معضل فرهنگی و گرفتاریهای اجتماعی تدبیری بیاندیشند و سیاسی کاری را کنار بگذارند و الله امروز همه مقصر هستند والله فردای قیامت از شهدا و امروز از خانواده های آنها شرمنده خواهیم شد.
,حجت الاسلام رحیمی با بیان اینکه انقلاب فرهنگی برای این است که بچه های ما خدا محور تربیت شوند افزود: امروز به جای این دغدغه مهم که انسان جا دارد از غصه بمیرد آمده اند تازه بحث می کنند که چرا فلان کنسرت موسیقی لغو شد و چرا آواز و آهنگ فلان خواننده ضد انقلاب پخش نمی شود.
,وی خاطر نشان کرد: امروزه سبک زندگی ما را عوض کرده اند و بعضی جاها مردم در منزل خصوصی خود با سگ زندگی می کنند و در مرگ سگ لباس عزا به تن می کنند امروزه طلاق جامعه ما را فلج کرده است و به طور متوسط از هر ۴ ازدواج یک طلاق داریم و برای طلاق جشن طلاق می گیرند خانواده های ما کجا می روند. پدر و مادر عزیز ما چرا دخالت می کنند و اجازه زندگی به بچه های خود را نمی دهند.
,امام جمعه ابهر با بیان اینکه امروزه اعتیاد و مواد مخدر زندگی مردم را رسوا کرده استٰ گفت: چرا در مقابل این افیون راحت رد می شویم چرا برای درمان این معتادان چاره ای نمی اندیشیم چرا مسئولین امر دنبال وظیفه نیستند چرا قانونگذاران، وظیفه قانونی ارگانها را مشخص نمی کنند. چرا برای بیکاری جوانان دست به دست هم نمی دهیم تا مشکل را حل کنیم. چرا برای اقتصاد مقاومتی که تنها نسخه شفابخش بیماریهای اقتصادی ماست. عمل نمی شود.مگر غیر از این است که ملتی که جیب خالی داشته باشد ستون فقراتش شکسته شده و نه قدرت حرکت و نه قدرت مقاومت دارد.
,خطیب جمعه ابهر افزود: اقتصاد مقاومتی شعار دین است دین اولا مال را معرفی کرده است. ثانیا خطر فقر را بازگو کرده است. و ثالثا راه تنظیم اقتصاد را عاقلانه و عادلانه ارائه داده است.
,حجت الاسلام رحیمی تاکید کرد: ملت اگر بخواهد قائم و مقاوم باشد چاره ای نیست که کیف و جیبش پر باشد ملتی که دستش تهی است از ستون محروم است. این مال است که عامل قیام یک ملت است. باید این ستون را نباید به دست ارزان افراد سفیه و بی عرضه سپرد آن مدیر سفیه نمی نمی تواند و نمی داند که اولویت استفاده این مال چیست. و چگونه باید مصرف شود.
,لازم به ذکر است به مناسبت شهادت آیت الله سعیدی فرزند ارشد او سید حسن سعیدی قبل از خطبه سخنرانی کردند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه