logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

تقابل ساختگی برای تحریک قومیت ها؛

سناریوی جدید برای فعال کردن گسل های قومی در خوزستان

سناریوی جدید برای فعال کردن گسل های قومی در خوزستان
گسل های قومی از جمله نقاط مورد توجه دشمن برای نفوذ و ایجاد زلزله های اجتماعی و سیاسی است مساله ای که در ماجراهای چند روز اخیر و سال های گذشته در استان خوزستان شاهد آن بوده ایم که البته با هوشیاری مردم و مسئولین تاکنون دشمن در این راه موفقیتی حاصل نکرده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از رهیاب نیوز:از روز گذشته شاهد فاز جدید اقدامات روانی یک جریان رسانه ای خاص برای ایجاد تفرقه قومی در استان خوزستان بودیم این جریان در ابتدا با یک سناریو مشخص رئیس مجمع نمایندگان خوزستان را تحریک کرده و از جملات ناآگاهانه وی جهت  تهییج یک قومیت بهره برداری می کند و در گام دوم با لفاظی سیاست تقابل قومی را در پیش می گیرد در این بین به نظر می رسد عده ای با هماهنگی قبلی خود را به عنوان قومیت مقابل جا زده و به جدال کلامی با این جریان می پردازند تا این بازی ساختگی ابعاد اجتماعی پیدا کند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رهیاب نیوز, ,
در این بین تمام کنش ها و واکنش های صورت گرفته به صورت گسترده از طرف دو گروه در شبکه های اجتماعی منتشر می شود و هر کدام به جای نقد یکدیگر به تمایزات قومی دامن می زنند تا بتوانند عقبه اجتماعی برای خود ایجاد کنند و فیتیله اختلاف قومی را بالا نگه دارند.
همین هفته گذشته بود که رهبرمعظم انقلاب در هشداری به نمایندگان مجلس فرمودند: دشمن در تلاش است تا گسلهای قومی، عقیدتی و جناحی را فعال و تبدیل به زلزله کند، بنابراین نمایندگان مجلس باید تلاش کنند تا این طراحی دشمن به نتیجه نرسد.
,
,
همانطور که رهبرمعظم انقلاب فرمودند گسل های قومی از جمله نقاط مورد توجه دشمن برای نفوذ و ایجاد زلزله های اجتماعی و سیاسی است مساله ای که در ماجرای فوق و برخی حوادث سال های گذشته در استان خوزستان شاهد آن بوده ایم که البته با هوشیاری مردم و مسئولین تاکنون دشمن در این راه موفقیتی حاصل نکرده است.
,

لکن به نظر می رسد در شرایطی که استان خوزستان به دلیل عدم معرفی استاندار وضعیت شکننده ای را در برخی از حوزه ها تجربه می کند جریانات فتنه انگیز فرصت را غنیمت شمرده و به ترکتازی در این میدان پرداخته اند لذا می بایست مردم و مسئولین زیربط نسبت به نقشه های شوم آن ها آگاهی لازم را داشته باشند تا از بروز اصطکاک های بی دلیل در فضای اجتماعی استان جلوگیری شود.
پی نوشت:
عده ای از فتنه گران خود را پشت سر نوجوانان قایم کرده اند....

,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه