دولت گزینه ای برای استانداری خوزستان معرفی نکرد؛

بلاتکلیفی مدیریتی در خوزستان/ دولت از فرصت سوزی ها در خوزستان جلوگیری کند

بلاتکلیفی مدیریتی در خوزستان/ دولت از فرصت سوزی ها در خوزستان جلوگیری کند
امروز با وجود گذشت بیش از یک ماه از این تغییر خوزستان هنوز در بلاتکلیفی مدیریتی به سر می برد و دولت هنوز نتوانسته گزینه ای برای استانداری خوزستان معرفی کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از رهیاب نیوز:۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۵ بود که خبر عزل یهویی مقتدایی استاندار خوزستان رسانه ایی شد. در آن روز قرار بود نشست خبری مقتدایی برگزار شود که ناگهان معاون وزیر کشور برای تودیع وی وارد استانداری خوزستان شد تا مقتدایی طعم برکناری را بچشد.

امروز با وجود گذشت بیش از یک ماه از این تغییر خوزستان هنوز در بلاتکلیفی مدیریتی به سر می برد و دولت هنوز نتوانسته گزینه ای برای استانداری خوزستان معرفی کند هرچند در این بین گمانه زنی های بسیاری از گوشه و کنار عرصه سیاست به گوش می رسد.

خیلی ها اما این برکناری و حتی معرفی نشدن استاندار جدید در خوزستان را بی ربط با موضوع انتقال آب کارون نمی دادند چراکه عزل یهویی استاندار خوزستان همزمان با سفر رییس جکهور به کرمان و زدن کلنگ انتقال آب کارون به فلات مرکزی همراه بود.

این مورد تا جایی پیش رفت که روزنامه گاردین در گزارشی که از طرح های تامین، ذخیره سازی و انتقال آب در ایران منتشر کرده است، بخشی از این گزارش را به استان خوزستان، سدها و منابع آبی این استان تخصیص داده است. حالا بماند که در این گزارش حجم آب منتقل شده از سرشاخه های غربی رود کارون به فلات مرکزی را دو برابر جریان طبیعی رودخانه زاینده رود می داند.

امروز خوزستان بیش از یک ماه است که بدون استاندار است و دولت یازدهم هنوز جایگزین استاندار این منطقه مهم را تعیین نکرده است که این خود علاوه بر از دست دادن فرصت ها در این استان، خوزستان را با چالش های مدیریتی بسیاری روبرو کرده است.

این در حالی است که در استان بدون استاندار خوزستان حتی گاهی جلسات از سوی مدیران کل و مسئولین هم جدی گرفته نمی شوند تا جایی که حتی بعضا جلسات به حد نصاب حضور اعضا نمی رسند و این اتفاق منجر به عدم برگزاری جلسات در استانداری خوزستان می شود.

در این باره سیدمرتضی افقه استادیار دانشگاه شهید چمران اهواز به خبرگزاری دانشجویان ایران می گوید: اخیرا استاندار خوزستان بعد از حدود سه سال از کار برکنار شد تا کماکان رکورد بی ثبات‌ترین مدیریت ارشد استان در کشور را حفظ کرده باشد. جالب آن‌که با وجود گذشت بیش از یک ماه از این تغییر، هنوز جایگزین استاندار این منطقه مهم تعیین نشده است.

وی تصریح می کند: بنده قصد ورود به ارزیابی عملکرد یا چگونگی تغییر استاندار را ندارم اما این‌که بعد از دو یا سه سال استانداری عوض شود بدون تردید به بی¬‌تدبیری مسئولین ذیربط برمی‌گردد؛ این‌که بدون دقت و تأمل، مدیری در این سطح را انتخاب می¬‌کند و خیلی زودتر از زمانی مرسوم و معقول ناچار به تغییر آن می‌شود و از این طریق فرصت‌های جبران ناپذیری را از این استان هدر می‌دهد.

این در حالی است که این روزها انتخاب استاندار خوزستان وارد فازهای جدید می شود و هر گروه و حزب سیاسی به دنبال تحمیل کردن گزینه همسو و پیشنهادی خود به دولت است تا بتوانند سهمی از مدیریت استان برای خود مصادره کند.

جلوگیری سریع‌ دولت از هدررفت سرمایه‌ها در خوزستان
در این خصوص علی گلمرادی نماینده مردم بندر ماهشهر، امیدیه،هندیجان و بندر امام(ره) در مجلس با ابراز نگرانی از تغییرات در استانداری خوزستان، می گوید: متأسفانه سکان مدیریت یک استان که اقتدار نظام وابسته به آن است رها شده و تحت‌الشعاع بازی‌های سیاسی قرار گرفته است.

این نماینده مجلس دهم می افزاید: با جایگاه سرپرستی نمی‌توان تصمیم‌گیری قاطعانه داشت و این به منزله هدررفت سرمایه‌ها، بی‌تفاوتی و سیاسی‌کاری است و دولت باید در نخستین فرصت از هدررفت سرمایه‌ها در خوزستان جلوگیری کند.

در هر حال به نظر می رسد که دولت باید هر چه زودتر استاندار خوزستان را انتخاب کند و در این انتخاب فقط به منافع کشور و مردم این خطه توجه نماید تا بیشتر از این مردم این استان بیش از این شاهد فرصت سوزی ها و هدررفت سرمایه ها در این استان پهناور نباشند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رهیاب نیوز,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, جلوگیری سریع‌ دولت از هدررفت سرمایه‌ها در خوزستان,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه