"شهاب نادری" نائب رئیس فراکسیون «میراث فرهنگی، گردشگری، صنایع دستی و مناطق آزاد» شد
نماینده مردم شهرستان های پاوه ، جوانرود ، ثلاث باباجانی و روانسر در مجلس شورای اسلامی به عنوان نادری نائب رئیس فراکسیون «میراث فرهنگی، گردشگری، صنایع دستی و مناطق آزاد» انتخاب شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از شاخ شمیران، شهاب نادری نائب رئیس فراکسیون «میراث فرهنگی، گردشگری، صنایع دستی و مناطق آزاد» شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شاخ شمیران,,
براساس این خبر ، فراکسیون «میراث فرهنگی، گردشگری، صنایع دستی و مناطق آزاد» با عضویت بیش از ۱۰۰ نماینده در مجلس دهم شورای اسلامی تشکیل شد که هدف آن محرومیت زدایی از مناطق دارای استعداد توسعه است که زیرساخت های گردشگری را در اولویت کاری خود تعریف کرده است .
,,
در جلسه برگزاری انتخابات این فراکسیون شهاب نادری نماینده شهرستان های پاوه ، جوانرود ، ثلاث باباجانی و روانسر به عنوان نایب رئیس اول این فراکسیون انتخاب شد.
,,
در پایان رای گیری فراکسیون «میراث فرهنگی، گردشگری، صنایع دستی و مناطق آزاد» نتایج زیر به دست آمد.
,,
جبار کوچکی نژاد به عنوان رئیس
,,
شهاب نادری به عنوان نایب رئیس اول
,,
علیرضا سلیمی به عنوان نایب رئیس دوم
,,
ذبیح الله نیکفر به عنوان سخنگو
,,
ولی الله نانواکناری دبیر اول
,,
قاسم احمدی لاشکی دبیر دوم
,,
بهروز نعمتی خزانه دار
]
ارسال دیدگاه