رئیس اداره اوقاف وامور خیریه میاندوآب خبر داد:

پیشرفت 70 درصدی عملیات احداث نخستین کتابخانه دیجیتالی و قرآنی آذربایجان غربی در میاندوآب + تصاویر

پیشرفت 70 درصدی عملیات احداث نخستین کتابخانه دیجیتالی و قرآنی آذربایجان غربی در میاندوآب + تصاویر
رئیس اداره اوقاف وامور خیریه میاندوآب در جریان بازدید میدانی از پیشرفت 70 درصدی عملیات احداث مجتمع بزرگ قرآنی و طرح توسعه و بازسازی نظرگاه حضرت عباس(ع) در میاندوآب خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از زرین خبر، حجت الاسلام مقصود محمودی در گفت و گو با خبرنگاران در حاشیه بازدید از روند احداث این مجتمع قرآنی و فرهنگی، گفت: این طرح در راستای عمل به دستورات و منویات مقام معظم رهبری در تبدیل امامزاگان به قطب فرهنگی انجام می شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, زرین خبر,

رئیس اداره اوقاف وامور خیریه میاندوآب با بیان اینکه این مکان به عنوان نخستین مجتمع بزرگ قرآنی در میاندوآب است، اظهار کرد: این مجتمع در سه طبقه احداث می شود که طبقه نخست به صورت حسینیه و برای مباحث فرهنگی، طبقه دوم کتابخانه فیزیکی و دیجیتالی و طبقه سوم نیز برای ایجاد دارالقرآن در نظر گرفته شده است.

,

وی افزود: این طرح با مشارکت اداره اوقاف و امور خیریه ، آموزش و پرورش که 160 متر از محوطه دبیرستان کناری این مجتمع را اهدا کرده، مردم و خیرین احداث می شود و هم اکنون از پیشرفت فیزیکی 70 درصدی برخوردار است.

,

محمودی با اشاره به اینکه این مجتمع در هفته وقف به صورت رسمی به بهره برداری می رسد، تصریح کرد: تاکنون برای احداث این مجتمع بزرگ قرآنی دو میلیارد و 500 میلیون ریال هزینه شده است.

,

, ,

, ,


انتهای پیام/م

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه