logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

مدیر عامل ستاد دیه سیستان و بلوچستان خبر داد

رتبه سوم کشوری سیستان و بلوچستان در برپایی جشن های گلریزان

رتبه سوم کشوری سیستان و بلوچستان در برپایی جشن های گلریزان
مدیر عامل ستاد دیه استان سیستان و بلوچستان گفت: در سال گذشته سیستان و بلوچستان با برپایی ۱۹ جشن گلریزان، رتبه سوم تعداد جشن ها و رتبه پنجم جمع آوری کمک های مردمی را کسب کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رحمدل بامری در گفت و گو با پایگاه خبری لادیز، اظهار کرد: ترویج فرهنگ عفو و گذشت و جلب مشارکت‌های مردمی از اهداف ستاد دیه برای کمک به زندانیان جرایم غیرعمد است و در این مسیر نیازمند به حمایت و کمک دستگاه‌های اجرایی برای آزادی زندانیان جرایم غیر عمد هستیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, لادیز,

وی افزود: بیشتر مددجویان جرایم غیر عمد استان مربوط به تصادفات منجر به جرح و فوت، مهریه و محکومیت های مالی می باشند.

,

مدیر عامل ستاد دیه استان سیستان و بلوچستان خاطر نشان کرد: در استان سیستان و بلوچستان آمار زندانیان تصادف بسیار زیاد است و زندانیان مهریه نیز به تناسب شهرستان ها آمار نگران کننده ای دارند، در سال گذشته 119 نفر از زندانیان جرایم غیر عمد با کمک خیرین آزاد شدند و از مبلغ 14 میلیارد و 200 میلیون تومان بدهی این زندانیان، قریب به 8 میلیارد و 200 میلیون تومان آن گذشت شده است و قریب به 2 میلیارد و 500 میلیون تومان کمک بلاعوض ستاد دیه است و مابقی نیز از صندوق خسارات بانک ها و سایر منابع تامین شد.

,

وی تاکیدکرد: در سال گذشته 19 شهرستان استان سیستان و بلوچستان پرداخت  2 میلیارد و 200 میلیون تومان را متعهد شدند که از این میزان قریب 800 میلیون تومان آن محقق شد و در سال گذشته سیستان و بلوچستان با برپایی ۱۹ جشن گلریزان، رتبه سوم تعداد جشن ها و رتبه پنجم جمع آوری کمک های مردمی را کسب کرد.

,

بامری بیان کرد: از ابتدای سال 95 تاکنون 20 زندانی جرایم عیر عمد با کمک و مساعدت خیرین آزاد شدند و تاکنون نیز قریب 47 نفر از هموطنان ما در زندان هستند و از نعمت خانواده محرومند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه