حمله شدید فرماندار کلاردشت به دولت دهم؛

دولت قبل پول نفت را هر طور دلش خواست هزینه کرد/ صندوق ارزی در سالهای گذشته صفر شده بود

دولت قبل پول نفت را هر طور دلش خواست هزینه کرد/ صندوق ارزی در سالهای گذشته صفر شده بود
فرماندار کلاردشت در همایش بزرگداشت 24 خرداد گفت: مظلوم‌ترین دولت بعد از انقلاب، دولت روحانی است و کسانی که مشکلات زیادی را برای کشور به ارمغان آوردند، امروز طلبکار هستند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از چالوس ما، ایوب صالحی در همایش بزرگداشت 24 خرداد در کلاردشت اظهار کرد: جام زرین کلاردشت با قدمتی بیش از دو هزار و 800 سال، نشانگر فرهنگ بالای این شهرستان است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, چالوس ما,

وی افزود: مظلوم‌ترین دولت بعد از انقلاب، دولت روحانی است و کسانی که مشکلات زیادی را برای کشور به ارمغان آوردند، امروز طلبکار هستند.

فرماندار کلاردشت ادامه داد: دولت تدبیر و امید زمانی به‌کار مشغول شد که بازار ارزی نابسامان و بی‌ثباتی در بازار ارز و طلا حاکم بود.

این مسئول تصریح کرد: با وجود اینکه در دولت قبل نفت را بشکه‌ای 150 دلار می‌فروختند، 380 هزار میلیارد تومان بدهی داشتند، صندوق ارزی صفر شد و 800 میلیارد دلار پول به این‌ور و آن‌ور بردند.

وی یادآور شد: در دولت قبل هیچ نظام برنامه‌ریزی در کشور حاکم نبود و همه دخل‌وخرج به‌عهده یک نفر بود و همین امر باعث فساد مالی در دولت شد.

صالحی خاطرنشان کرد: طرح تحول سلامت بعد از 38 سال از انقلاب انجام شد، اگر چه دولت‌های قبل هم زحمات زیادی انجام دادند، اما این نتایج را به همراه نداشت.

وی تأکید کرد: در دوران هشت ساله دولت قبل دنیا ما را به چشم دیگری می‎دید و حاضر به مذاکره نبودند، اما امروز با سیاست گفت‌وگوی دولت، دنیا فهمید ایران کشور زور و چماق نیست.

فرماندار کلاردشت با اشاره به اینکه در طول سال‌های دولت قبل، هر سال یک تحریم انجام می‌شد، اذعان کرد: آخرین تحریم هم تحریم نفت بود که به 200 هزار بشکه در روز رسید، اما با پیگیری‌های دولت تدبیر و امید به دو میلیون بشکه در روز افزایش یافت.

وی با بیان اینکه در دولت احمدی‌نژاد پول نفت را به هر شکل که خودشان خواستند هزینه کردند، گفت: بنا به فرموده مقام معظم رهبری، امروز دولت در متن جریانات کشور است و باید اتحاد بین دولت و ملت حفظ شود.

فرماندار کلاردشت در پایان در پاسخ به برخی شایعات مبنی بر بلوکه شدن تمام اموال ایران در خارج از کشور یادآور شد: 13 هزار میلیارد دلار از مطالبات بازگشته است، همین خود نوعی مدیریت و تدبیر است که باعث امید به جامعه است.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
انتهای پیام/رض
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه