فرمانده مرکز آموزش تفنگداران دریایی منجیل:
دشمن بخاطر قدرت نظامی و رهنمودهای رهبری جرأت تعرض به خاک کشورمان را ندارد
فرمانده مرکز آموزش تفنگداران دریایی منجیل، گفت: امروزه اگر دشمن جرات تعرض به خاک کشورمان را ندارد دلیل آن قدرت نظامی و سیاسی کشورمان در سایه رهنمودهای مقام معظم رهبری است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از زیتون خبر، امیر علیرضا بیاتی در جمع کارکنان دریایی منجیل ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات مومنین روزه دار، اظهار کرد: آشنایی مردم با دستاوردهای ارتش جمهوری اسلامی ایران و نقش آن در انقلاب اسلامی و ۸ سال دفاع مقدس از جمله مهمترین اهداف و برنامه هایی است که در دستور کار قرار داد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, زیتون خبر,وی ادامه داد: با آشنایی مردم نسبت به دستاوردهای ارتش، فرهنگ ایثار و شهادت در بین جوانان و نسل امروز ترویج می یابد.
فرمانده مرکز آموزش تفنگداران دریایی منجیل، ابراز داشت: امروزه اگر دشمن جرات تعرض به خاک کشورمان را ندارد دلیل آن قدرت نظامی و سیاسی کشورمان در سایه رهنمودهای مقام معظم رهبری است.
وی افزود: دشمن خوب می داند در هشت سال دفاع مقدس نیروهای مسلح کشورمان چگونه با ایثار و رشادت های خود توانست در مقابل هجوم دشمن ایستادگی کنند.
امیر بیاتی اضافه کرد: دشمن با بررسی، ارزیابی و مطالعات سوابق کشورمان به این نتیجه رسیده است نباید به خاک ایران اسلامی دست درازی کند.
وی به جایگاه و اهمیت مرکز آموزش تفنگداران دریایی منجیل اشاره و تصریح کرد: این مرکز به عنوان قدیمیترین مرکز آموزش نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران از سال ۱۳۵۲ پایه گذاری شده است که با پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران دست مستشاران خارجی از این مرکز کوتاه شد.
این فرمانده، بیان داشت: آموزش های مرتبط با نیروهای واکنش سریع توسط اساتید و مربیان بومی انجام می گیرد که بدلیل آموزش های متنوع زیرآبی، روی آب و چتر بازی همواره این مرکز از منحصر بفردترین مراکز آموزش نیروهای مسلح کشور به شمار می رود.
انتهای پیام/رض
وی ادامه داد: با آشنایی مردم نسبت به دستاوردهای ارتش، فرهنگ ایثار و شهادت در بین جوانان و نسل امروز ترویج می یابد.
,فرمانده مرکز آموزش تفنگداران دریایی منجیل، ابراز داشت: امروزه اگر دشمن جرات تعرض به خاک کشورمان را ندارد دلیل آن قدرت نظامی و سیاسی کشورمان در سایه رهنمودهای مقام معظم رهبری است.
,وی افزود: دشمن خوب می داند در هشت سال دفاع مقدس نیروهای مسلح کشورمان چگونه با ایثار و رشادت های خود توانست در مقابل هجوم دشمن ایستادگی کنند.
,امیر بیاتی اضافه کرد: دشمن با بررسی، ارزیابی و مطالعات سوابق کشورمان به این نتیجه رسیده است نباید به خاک ایران اسلامی دست درازی کند.
,وی به جایگاه و اهمیت مرکز آموزش تفنگداران دریایی منجیل اشاره و تصریح کرد: این مرکز به عنوان قدیمیترین مرکز آموزش نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران از سال ۱۳۵۲ پایه گذاری شده است که با پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران دست مستشاران خارجی از این مرکز کوتاه شد.
,این فرمانده، بیان داشت: آموزش های مرتبط با نیروهای واکنش سریع توسط اساتید و مربیان بومی انجام می گیرد که بدلیل آموزش های متنوع زیرآبی، روی آب و چتر بازی همواره این مرکز از منحصر بفردترین مراکز آموزش نیروهای مسلح کشور به شمار می رود.
,انتهای پیام/رض
,]
ارسال دیدگاه