مدیران رودسری که در ضیافت افطاری اعتدال گرایان گیلان حضور داشتند+تصاویر

مدیران رودسری که در ضیافت افطاری اعتدال گرایان گیلان حضور داشتند+تصاویر
هرساله بمناسبت روی کار آمدن دولت تدبیر و امید مراسمی در سطح شهرستان ها برگزار می شد ولی امسال این مراسم در رشت بصورت متمرکز و با حضور برخی از مدیران شهرستانی صورت پذیرفت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  رودسریها ، پس از روی کار آمدن دولت تدبیر و امید در سال 92 مراسم جشنی در سطح شهرستان ها برگزار می شد ولی امسال بدلایلی این مراسم بطور متمرکز استانی و در شهر لنگرود برگزار گردید.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  به نقل از ,  رودسریها,  رودسریها,  ، پس از روی کار آمدن دولت تدبیر و امید در سال 92 مراسم جشنی در سطح شهرستان ها برگزار می شد ولی امسال بدلایلی این مراسم بطور متمرکز استانی و در شهر لنگرود برگزار گردید.,

 

,

در مراسم امسال جانبازی فرماندار رودسر ، رحمان کاظمی معاون فرماندار و هادی کوچکی بخشدار کلاچای حضور داشتند.

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه