به مناسبت هفته جهانی مبارزه با مواد مخدر

برنامه فرهنگی و پیشگیری از اعتیاد در 1200مسجد زنجان اجرا می‌شود/ نشست هم‌اندیشی قضات استان در امر مبارزه با مواد مخدر

برنامه فرهنگی و پیشگیری از اعتیاد در 1200مسجد زنجان اجرا می‌شود/ نشست هم‌اندیشی قضات استان در امر مبارزه با مواد مخدر
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان زنجان با اشاره به برنامه‌های هفته جهانی مبارزه با مواد مخدر گفت: به همین مناسبت برنامه‌های مختلفی در استان زنجان برگزار می‌شود که از جمله برنامه های شاخص در این هفته توزیع بروشور و اجرای برنامه فرهنگی و پیشگیری از اعتیاد در سطح یک هزار و 200 مسجد استان است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ تقی نصیری امروز در گفت‌وگو با خبرنگار موج رسا,  اظهار داشت: پیشگیری از ابتلا افراد به این بلای خانمان سوز از جمله مهمترین اقدامات در شورای مبارزه با مواد مخدر استان است که بتوان در این راستا با ارائه برنامه‌های فرهنگی و پیشگیری خانواده‌ها را از آسیب‎های ابتلا به این معضل آگاه ساخت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تقی نصیری امروز در گفت‌وگو با خبرنگار , موج رسا, ,  اظهار داشت: پیشگیری از ابتلا افراد به این بلای خانمان سوز از جمله مهمترین اقدامات در شورای مبارزه با مواد مخدر استان است که بتوان در این راستا با ارائه برنامه‌های فرهنگی و پیشگیری خانواده‌ها را از آسیب‎های ابتلا به این معضل آگاه ساخت.,

وی با بیان اینکه بروشورهای اطلاع رسانی تهیه و در اختیار تبلیغات اسلامی استان قرار گرفته است، تصریح کرد: مساجد یکی از مهمترین محل اجتماع مردم بویژه در این ایام است و امامان جماعت نفوذ و تاثیر کلام خوبی در بین مردم دارند که می توان از این فرصت برای آگاه سازی افراد جامعه استفاده کرد علاوه بر تهیه بروشور از فرماندارن خواسته شده است تا در اجرای طرح همکاری داشته باشند. 

,

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان زنجان عنوان کرد: علاوه بر مساجد در درتمامی ادارات مرکز استان و شهرستان‌ها سعی شده است تا بروشور اطلاع‌رسانی و اجرای برنامه فرهنگی و پیشگیری را در نماز جماعت ادارات داشته باشیم و درصورت عدم برگزاری نماز جماعت این این بروشور در بین کارکنان توزیع ‌شود. 

,

وی افزود: بروشور اطلاع رسانی حاوی مطالبی همچون عوارض ابتلا به اعتیاد، راه‌های مداخله خانواده ها در امور اعتیاد و آگاه سازی در افرادی که در آستانه اعتیاد قرار دارند، می‌باشد. 

,

نصیری با اشاره به برگزاری نمایشگاه صنایع دستی بهبود یافتگان در طول این هفته، تصریح کرد: هدف از برگزاری این نمایشگاه آگاه سازی، ایجاد انگیزه برای افراد مبتلا به این معضل برای انجام ترک و نیز لزوم حمایت از بهبود یافتگان برای پذیرش در جامعه است.

,

 وی با بیان اینکه قالب برنامه‌های هفته جهانی مبارزه با مواد مخدر در زمینه آگاه سازی عموم افراد جامعه است عنوان کرد: مسابقات فرهنگی و ورزشی در این راستا در سطح تمامی مراکز اقامتی ترک اعتیاد سطح استان برگزار می‌شود و علاوه بر این مسابقات برای سایر اقشار نیز مسابقات فرهنگی و ورزشی پیش بینی شده است. 

,

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان زنجان خاطرنشان کرد: برنامه‌های این مناسبت در طول ایام 20 خرداد لغایت 10 تیر اجرایی می‌شود که از دیگر برنامه‌ها می‌توان به دیدار با نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی، برگزاری همایش سالروز جهانی مبارزه با مواد مخدر اشاره کرد. 

,

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان زنجان تصریح کرد: دستگاه‌های اجرایی استان نیز اجرای برنامه‌های مختلفی را به مناسبت هفته جهانی مبارزه با مواد مخدر دارند که از جمله برنامه‌های شاخص ادارات استان برپایی نمایشگاه با مضامین اعتیاد و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی، برگزاری کارگاه آموزشی پیشگیری از اعتیاد، برگزاری مسابقه نقاشی برای کودکان است.

,

 وی با بیان اینکه از فعالان عرصه مبارزه با مواد مخدر نیز در طول این هفته تجلیل می‌شود،گفت: برنامه ورزشی جام رمضان امسال نیز با شعار رهایی از اعتیاد در زنجان برگزار می‌شود. 

,

نصیری گفت: نشست هم‌اندیشی قضات استان نیز با هدف شناسایی و اصلاح خلأهای حقوقی و قانونی در امر مبارزه با مواد مخدر در طول روزهای آینده در زنجان شاهد برگزاری آن خواهیم بود.

,

 انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه