امام جمعه اهل سنت شهرستان خاش:

دشمن مخالف برجام نیست، مخالف قدرت، استقلال و اقتدار نظام جمهوری اسلامی است/ اساتید دانشگاه ها در امتداد مسیر شهید چمران قدم بردارند

دشمن مخالف برجام نیست، مخالف قدرت، استقلال و اقتدار نظام جمهوری اسلامی است/ اساتید دانشگاه ها در امتداد مسیر شهید چمران قدم بردارند
امام جمعه اهل سنت شهرستان خاش گفت: دشمن مخالف برجام نیست، مخالف قدرت، استقلال و اقتدار نظام جمهوری اسلامی است و دشمن در لباس اسلام به دنبال محو کردن اسلام است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا  به نقل از تفتان ما، مولوی محمدعلی شهنوازی در خطبه های نماز جمعه این هفته شهرستان خاش، با اشاره به دیدار رهبری با کارگزاران نظام و بیانات مقام معظم رهبری در این دیدار مبنی بر اینکه" اگر آمریکایی‌ها برجام را پاره کنند ما هم آن را آتش می‌زنیم"، اظهار کرد: سخنان گوهر بار رهبر انقلاب پیام بسیار مهمی برای استکبار جهانی و رژیم منحوس آمریکا و هم متحدان غربی او داشت چرا که با این سخن رهبری ترس بر اندام آنان لرزه انداخت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا  , شبکه اطلاع رسانی راه دانا , شبکه اطلاع رسانی راه دانا , تفتان ما, تفتان ما, تفتان ما, تفتان ما,

وی با بیان اینکه واژه آتش زدن برجام موضعی کاملا تهاجمی و وادار کردن دشمن به تسلیم و عقب نشینی در مقابل موااضع نظام جمهوری اسلامی ایران بود، گفت: بازگردان چرخه هسته ای به قبل از توافق هسته ای و برجام با سرعت هرچه بیشتر یکی دیگر از مهمترین پیام های رهبر انقلاب در این دیدار بود.

,

مولوی شهنوازی با تاکید بر تحقق هرچه سریعتر اقتصاد مقاومتی توسط دولت و ملت، تصریح کرد: ملت باید اجناس داخلی و تولید ایران را حمایت کنند و از صنوف خریداری کنند.

,

وی رکود و بیکاری را دو مشکل عمده کشور از دیدگاه رهبر انقلاب دانست و اذعان کرد: این مشکل بیکاری ناشی از تحریم ها و عدم برنامه ریزی و سیاست درست دولت است که روز به روز بر تعداد بیکاران کشور افزوده می شود.

,

امام جمعه اهل سنت شهرستان خاش با اشاره به روز شهادت مصطفی چمران، افزود: شهید چمران دل در گرو دین مبین اسلام و ولی فقیه داده بود و نمونه بارز هجرت و شهادت بود.

,

وی با اشاره به هفته اکرام و ایتام، خاطرنشان کرد: افراد توانمند و سرمایه دار باید رنج و درد گرسنگان را بفهمند و پرداخت صدقه خصوصاً در ماه رمضان سبب گشایش برای مردگان می شود.

,

مولوی شهنوازی با تاکید بر حرکت در مسیر ولایت فقیه، گفت: ملت ایران در طول سالهای پس از پیروزی انقلاب همیشه کوشیدند که حول محور ولی فقیه قدم بردارند زیرا رهنمودهای متعالی را از این رهگذر دریافت کرده اند و همواره موفق و پیروز بودند.

,

امام جمعه اهل سنت شهرستان خاش با اشاره به روز جهانی مواد مخدر، اذعان کرد: نامگذاری این روز بعنوان بیانگر اهمیت و ضرورت مبارزه با مواد مخدر و دخانیات است و سعی و تلاش برای از بین بردن آن در جامعه امری ضروری است که نباید از آن غافل شد.

,

وی با بیان اینکه مسئوولان و والدین باید اوقات فراغت سالم را برای جوانان و نوجوانان فراهم کنند، اظهار کرد: مبارزه با مواد مخدر تنها به عهده نیروی انتظامی نیست، بلکه وظیفه همه دلسوزان، خطبا، نویسندگان و همه احاد جامعه است، چراکه در جامعه ما اعتیاد به مواد مخدر باعث رشد طلاق نیز شده است.

, .,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه