رئیس اداره تبلیغات اسلامی سرپل‌ذهاب:

فعالیت موسسات و خانه‌های قرآنی شهرستان در ماه مبارک رمضان بررسی می شود

فعالیت موسسات و خانه‌های قرآنی شهرستان در ماه مبارک رمضان بررسی می شود
رئیس اداره تبلیغا ت اسلامی سرپل‌ذهاب از بررسی فعالیت موسسات و خانه‌های قرآنی این شهرستان در ماه مبارک رمضان خبر داد و گفت: کارشناس قرآنی تبلیغات اسلامی فعالیت مراکز شهرستان دراین ماه مبارک را ارزیابی خواهدکرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا حجت‌الاسلام محمدمهدی مرادی رئیس اداره تبلیغات اسلامی سرپل‌ذهاب در گفتگو با بازی دراز اظهار داشت: سرپل‌ذهاب دارای ۵۰ خانه قرآن روستایی،۳۱ خانه قرآن شهری و ۳ موسسه قرآنی با مجوز رسمی از سازمان تبلیغات اسلامی است که در طرح آموزش قرآن کریم تابستان ۹۵ به ۴۰ خانه مرکز قرآنی کلاس آموزش قرآن یارانه‌ای اعطا شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بازی دراز,

 

,

وی افزود: با توجه به گسترش فعالیت مراکز و مؤسسات در ماه مبارک رمضان، لزوم سرکشی مستمر و بازدید از برنامه‌ها و فعالیت‌های این مراکز در این ایام ضروری‌تر به نظر می‌رسد.

,

مرادی از برنامه‌ریزی صورت گرفته برای بازرسی از مراکز و مؤسسات قرآنی خبر داد و افزود: هر روز بعد از ساعت اداری به همراه کارشناس قرآنی اداره به یک مرکز مراجعه و از نزدیک برنامه‌های در حال اجرا را مورد بررسی قرار می‌دهیم.

,

شهرستان سرپل ذهاب در غرب استان کرمانشاه  بیش از 85 هزار نفر جمعیت دارد.

,

انتهای پیام/م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه