امام زاده تاج الدین علی(ع) میاندوآب، مامنی برای نشاط معنوی در ماه مبارک رمضان/ فیلم

امام زاده تاج الدین علی(ع) میاندوآب، مامنی برای نشاط معنوی در ماه مبارک رمضان/ فیلم
امام زاده تاج الدین علی(ع) میاندوآب، مامنی برای نشاط معنوی در ماه مبارک رمضان بوده و همه ساله زائران زیادی بخصوص در ایام ماه مبارک رمضان و ماه های محرم و صفر از این مکان بازدید می کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از زرین خبر، ماه رمضان ، بهار قرآن و دعا و مناجات به درگاه ایزد منان و  بهترین فرصت برای خودسازی و رشد و تعالی معنوی انسان است و امامزادگان نیز مامنی برای رسیدن انسان به آرامش درونی و ظرفیتی برای رشد معنوی انسان ها هستند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, زرین خبر,

در میاندوآب هم چند امام زاده و بقعه متبرکه وجود دارد که به عنوان زیارتگاه و محل رازو نیاز مردم با خدا و توسل به ائمه اطهار(ع) شناخته می شوندکه در این میان یکی از این بقاع متبرکه، بقعه  تاج الدین علی(ع) است که در 45 کیلومتری میاندوآب و 15 کیلومتری شهر چهاربرج از توابع این شهرستان قرار گرفته است.

,

امامزاده سید تاج الدین علی(ع)از نوادگان امام هفتم شیعیان حضرت موسی بن جعفر(ع)می باشد و بنای اولیه این امامزاده بصورت 4 گوش با گنبد های مدور بوده و با خودیاری مردم در سال های گذشته بنای بزرگتری در اطراف آن ایجاد گردیده بطوریکه بنای اولیه در مرکز قرار گرفته است.

,

همه ساله زائران زیادی بخصوص در ایام ماه مبارک رمضان و ماه های محرم و صفر از این مکان بازدید می کنند و درایام محرم عزاداری را در این مکان مقدس انجام می دهند.

,

در زیر فیلمی از این امام زاده را مشاهده می کنید که توسط جواد رستم زاده از شهروندان چهاربرجی به زرین خبر ارسال شده است.

,

این فیلم در شبکه استانی آذربایجان غربی نیز پخش شده است.

,

, ,

انتهای پیام/م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه