logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  2. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  3. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  4. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  5. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  6. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  7. گسست میان ادعا و واقعیت
  8. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  9. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  10. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  11. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  12. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  13. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  14. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  15. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  16. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  17. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  18. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  19. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  20. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد

سپیده توکلی: چرا باید تنها بمانم؟/ به من می‌گویند برو بعد از المپیک بیا

سپیده توکلی: چرا باید تنها بمانم؟/ به من می‌گویند برو بعد از المپیک بیا
رکورددار هفتگانه بانوان ایران گفت: به دلیل اینکه من شانس کسب سهمیه المپیک نیستم و خودم این موضوع را گفته ام اهمیتی به من داده نمی شود و به من گفته اند برو و بعد از المپیک بیا.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سپیده توکلی  با ابراز گلایه از شرایط فعلی خود گفت: حدود 20 روز است که تمرین نمی کنم اما هیچ کس از من نمی پرسد که چرا این اتفاق افتاده و شرایطت چگونه است. بعد از اینکه از مسابقه های داخل سالن قهرمانی آسیا در قطر با تنها مدال انفرادى در بخش بانوان به ایران آمدم به دلیل اینکه در این رقابت ها مریض شدم مشکلات زیادی برایم پیش آمد و مدت زمان طولانی سپری شد تا کاملا خوب شوم. بعد از عید من پیش آقای کیهانی رفتم و اعلام کردم که مربی من آقای سپهرزاد دیگر با من کار نمی کند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سپیده توکلی  با ابراز گلایه از شرایط فعلی خود گفت: حدود 20 روز است که تمرین نمی کنم اما هیچ کس از من نمی پرسد که چرا این اتفاق افتاده و شرایطت چگونه است. بعد از اینکه از مسابقه های داخل سالن قهرمانی آسیا در قطر با تنها مدال انفرادى در بخش بانوان به ایران آمدم به دلیل اینکه در این رقابت ها مریض شدم مشکلات زیادی برایم پیش آمد و مدت زمان طولانی سپری شد تا کاملا خوب شوم. بعد از عید من پیش آقای کیهانی رفتم و اعلام کردم که مربی من آقای سپهرزاد دیگر با من کار نمی کند.,

توکلی ادامه داد: آقای کیهانی از من پرسید که آیا سهمیه المپیک می گیری؟ من هم گفتم نمی خواهم خودم را گول بزنم اما شانسی برای کسب سهمیه ندارم. آقای کیهانی گفت بعد از لیلا رجبی تو دومین شانس برای کسب مدال در بازی های آسیایی 2018 جاکارتا هستی. اما واقعا بدون برنامه ریزى و مربى این امکان پذیر نیست.

,

رکورددار ماده هفتگانه دوومیدانی بانوان ایران با بیان اینکه چون شانس کسب سهمیه نیست چرا نباید به او توجه شود، اظهار کرد: من اعلام کردم قبول که نمی توانم سهمیه بگیرم اما می توانم به مانند دیگران از امکانات استفاده کنم و براى مسابقات آسیایى آماده شوم. اسم من در لیست اعزامی به کازانف هم قرار ندارد و واقعا نمی دانم چرا؟ به من می گویند برو و بعد از المپیک بیا. آیا این درست که من تنها بمانم؟

,

توکلی ادامه داد: رییس فدراسیون هم اعلام کرد که اینگونه نیست من هر شخصی را به رقابت ها اعزام کنم بلکه با توجه به رکوردهای آن ها تصمیم می گیرم ولى ظاهرا چنین اتفاقى نیافتاده است. البته در مسابقه هایی مثل ترکیه افرادی اعزام شدند که واقعا رکوردهایى نزدیک به رکورد ورودى المپیک نداشتند هرچند من اصلا درباره دیگران صحبتی ندارم و فقط می خواهم به من هم مثل دیگران توجه شود.

,

او درباره رقابت های جایزه بزرگ تهران گفت: در بخش بانوان  درجایزه بزرگ تهران باید برای بانوانی که به ترکیه اعزام نمی شدند مسابقه می گذاشتند نه اینکه فقط در سه ماده مسابقه برگزار کنند. برای برخی افراد شاید همان یک سکه انگیزه بود من فقط خودم را نمی گویم اما می توانست انگیزه ای برای دیگران باشد.

,

توکلی درباره قطع همکاری با مربی خود گفت: آقای سپهرزاد اعلام کردند که بعد از قطر دیگر نمی خواهند مربی من باشند. به اجبار که نمی توانم به او بگویم مربی من بمان. اما فدراسیون اصلا نپرسید که آقای سپهرزاد برای چه دیگر با من کار نمی کند و تلاشى براى راضى نگهداشتن ایشان و زحمتى که براى من کشیدند نکرد. مگر نمی گویند که من شانس مدال بازی های آسیایی هستم؟ این چه شانس مدالی است که من باید در یک گوشه آفتاب انقلاب تنها کار کنم؟ خودم شخصی را آورده ام که در تمرین ها بالای سرم باشد چرا که واقعا نمی شود تنها کار کرد.

,

او در پایان گفت: از آقای کیومرث هاشمی و خانم رباب شهریان که می گویند می خواهیم در بخش پایه سرمایه گذاری کنیم می خواهم که بیشتر از ما حمایت کنند. مخصوصا از بانوان که در حق آن ها اجحاف شده است.

,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه