به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از خبرافلاک،رسول پاکدل؛ رئیس هئیت مدیره موسسه خیریه باب الحوائج (ع) خرم آباد گفت: به مناسبت ماه مبارک رمضان سبدهای غذایی نیکوکاران خرم آباد جمع آوری می شود و به تأسی از شیوه عملی حضرت علی(ع) در سرزدن شبانه به نیازمندان، کودکان یتیم و بیسرپرست و تهیه مایحتاج مورد نیاز آنها، این طرح شکل خواهد گرفت.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
وی اظهار داشت: این طرح برای پنجمین سال است که با همکاری حوزه مقاومت ثارالله و پایگاه های تحت امر و برخی از هئیات مذهبی در مناطق محروم اجرا می شود.
, وی اظهار داشت: این طرح برای پنجمین سال است که با همکاری حوزه مقاومت ثارالله و پایگاه های تحت امر و برخی از هئیات مذهبی در مناطق محروم اجرا می شود.,
پاکدل گفت:توسط پایگاههای مقاومت بسیج تحت امر حوزه ثارالله کمکهای مردمی جمع آوری می شود و به صورت شبانه بین خانوده های نیازمند در مناطق محروم خرم آباد توزیع می شود
,رئیس هئیت مدیره موسسه خیریه باب الحوائج (ع) خرم آباد گفت:در این طرح در سال گذشته اقلام غذای گرم 24215 پرس - مرغ 1156 عدد - گوشت 325 کیلو - برنج 5383 کیلو - روغن 3905 کیلو - قند 921 کیلو - ماکارونی 1205 بسته- 150 بسته پنیر و 120 عدد شیر یارانه ای - خرما 351 بسته و 2240قرص نان توزیع شده است.
,پاکدل از برپایی سفره های افطاری خبرداد و افزود در محلات آسیب پذیر خرم آباد به همت خیرین سفره های افطاری برپا خواهد شد که در سال گذشته بیش از 1000 نفر اطعام شدند.
,وی بیان کرد: همشهریان عزیز می توانند جهت کسب اطلاع بیشتر با شماره تماس 09169671923 تماس حاصل فرمایند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه