مسئول سازمان بسیج رسانه عنوان کرد؛

استقبال غیر منتظره مردمی از "نامه‌ای به مدافعان حرم"/مجبور به تجدید چاپ برای بار سوم شده‌ایم

استقبال غیر منتظره مردمی از "نامه‌ای به مدافعان حرم"/مجبور به تجدید چاپ برای بار سوم شده‌ایم
مسئول سازمان بسیج رسانه گفت: درساعات اولیه توزیع برگه‌های طرح " نامه‌ای به مدافعان حرم" که با اسقبال عجیب مردمی روبرو شد مجبور به تجدید چاپ برای سری سوم با تیراژ 10 هزار برگ شده‌ایم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مسعود بصیری مسئول سازمان بسیج رسانه در گفتگو با خبرنگار بسیج رسانه، با اشاره به استقبال عجیب و وسیع مردم از طرح نامه‌ای برای مدافعان حرم گفت: در ابتدای تصمیم‌گیری این سازمان برای اجرای طرح نامه‌ای برای مدافعان حرم، در تعداد و منطقه توزیع آن بحث‌های فراوانی داشتیم و تقریباً قریب به اتفاق اعضای اتاق فکر این طرح، نظرشان به مراتب چیزی بسیار کمتر از تیراژ چاپ اولیه بود.

وی افزود: بی شک مهر و محبت مدافعان بی ادعای حرم اهل بیت به دست خود اهل بیت در قلوب مردم ایران و سایر آزادیخواهان جهان نهادینه و کاشته شده است که اینگونه در حمایت از یک طرح روحیه بخش، مشارکت جدی و موثر دارند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,

وی در ادامه عنوان کرد: در همان ساعات اولیه نه تنها برگه‌های چاپ شده توزیع و تمام شد، بلکه از همان دقایق نخست برگه‌های نوشته شده زیادی به دست ما می‌رسید که این موضوع نیز به شگفتی ما از میزان محبت مردم به عزیزان مدافع حرم افزود.

بصیری گفت: برگه‌های چاپ شده در چاپ سوم با هماهنگی ستادهای اقامه نماز جمعه و در برخی از ایستگاه های منتخب مترو و در شهرستانها نیز در برخی مراکز توزیع خواهد شد.

وی افزود: ان‌شاء‌الله با عنایت خداوند و نظر اهل بیت پس از دریافت‌نامه‌ها با هماهنگی و برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته، این برگه‌ها برای مدافعان حریم اهل بیت ارسال و پاسخ آنان دریافت و برای نویسنده نامه ارسال خواهد شد.

,
,
,
,
,

مسئول سازمان بسیج رسانه در مورد دیگر برنامه‌های این طرح نیز گفت: البته نامه‌ها در فرایندی ثبت و ان‌شاء‌الله در آینده‌ای نه چندان دور نمایشگاهی با همین عنوان با به نمایش گذاشتن آثار منتخب برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/

,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه