رییس دانشگاه پیام نور واحد پلدشت:
انقلابی بودن معیاری مهم برای دانشجویان است/ فعالیت در اردوهای جهادی قابل مقایسه با کارهای دیگر نیست
رییس دانشگاه پیام نور واحد پلدشت گفت: اردوی جهادی بسیج دانشجویی یکی از اقدامات بسیار شایسته و قابل تقدیر است، ارزش، احترام و ثوابی که در این فعالیت ها نصیب شخص می شود قابل مقایسه با هیچ کاری نیست.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آرازسسی، حجت الله قهرمانی در گفتگو با خبرنگار آراز سسی گفت:انسان موجودی است که هواره تلاش می کند تا مشکلات خود را حل کرده و به همنوعانش کمک کند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آرازسسی,وی تصریح کرد: اردوی جهادی بسیج دانشجویی یکی از اقدامات بسیار شایسته و قابل تقدیر است، ارزش، احترام و ثوابی که در این فعالیت ها نصیب شخص می شود قابل مقایسه با هیچ کاری نیست.
,,
قهرمانی در خصوص حال و هوای فعالیت در اردو های جهادی افزود: کار و فعالیت در خارج از محیط کاری و با کمترین امکانات سختی های خاص خود را دارد ولی وقتی لبخند رضایت و شادی بر لبان افراد مستعد و نیازمند می نشیند به انسان انرژی خاصی می دهد که تا به حال تجربه نکرده است.
,
رییس دانشگاه پیام نور پلدشت با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در خصوص تربیت انقلابی جوانان و دانشجویان گفت: انقلابی بودن یکی از معیار های مهم برای دانشجویان است.
,
,
قهرمانی گفت: درست است که شخص باید در کاهایش متخصص باشد ولی تخصص زمانی ارزش پیدا کرده و کارایی دارد که همراه با دین و ارزش های انقلابی باشد.
,
انتهای پیام/ م
]
ارسال دیدگاه