نخستین جلسه شورای عالی ترویج فرهنگ ایثار و شهادت برگزار شد؛
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گیلان:باید از همه ظرفیت های جامعه برای ترویج اهداف ارزشی استفاده کرد
طاهر نژاد گفت: این شورا در استان با به ریاست استاندار با ۱۵ عضو شروع به کار کرده و بنیاد شهید و امور ایثارگران گیلان دبیر این شورا معرفی شده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از هشت هزار قهرمان در راستای اجرای سیاستهای کلی ابلاغی در مورد فرهنگ شهادت و خدمت به جامعه ایثارگران، روزگذشته نخستین جلسه شورای عالی ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در سالن اجتماعات استانداری گیلان برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, هشت هزار قهرمان ,مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گیلان طی سخنانی گفت: خدمت به جامعه ایثارگران، تجلیل از مقام شامخ شهدا، ارتقای منزلت اجتماعی ایثارگران،ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و زندهنگهداشتن نام و خاطره شهدا از اهداف تعریف شده برای این شوراست.
,طاهر نژاد افزود: این شورا در استان با به ریاست استاندار با ۱۵ عضو شروع به کار کرده و بنیاد شهید و امور ایثارگران گیلان دبیر این شورا معرفی شده است.
,ایشان تصریح کرد: بناست شورا هرسه ماه یکبار تشکیل جلسه دهد و مصوبات آن به دستگاه های مربوط ابلاغ شود.
,طاهر نژاد اظهار داشت: باید از همه ظرفیت های جامعه برای ترویج اهداف ارزشی استفاده کرد.
,مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس گیلان، دیگر عضو این شورا نیز طی سخنانی گفت: فرهنگ ایثار و شهادت گستره ای را شامل می شود که شهید و خاطرات او تنها بخشی از آن است و این دایره شامل رزمندگان، اسرا، خانواده شهدا، ایثارگران و جانیازان نیز می شود.
,جلایی گفت: شورای عالی ترویج فرهنگ ایثار و شهادت تلاش می کند تا وضعیت فرهنگی موجود دفاع مقدس را آسیب شناسی و پایش کند .
,انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه