رییس اداره تبلیغات اسلامی بیجار عنوان کرد:
اعزام 150 مبلغ دینی به روستاها در ماه مبارک رمضان/حضور مبلغان در فضای مجازی موجب آشنایی جوانان با آسیب های اجتماعی می گردد
رییس سازمان تبلیغات اسلامی بیجار از اعزام 150 مبلغ خواهر و برادر در ایام ماه رمضان به روستاهای بیجار خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بام ایران، جلیل مختارنیا پیش از ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه بیجار که به مناسبت اول تیر ماه سالروز تشکیل سازمان تبلیغات اسلامی در این اداره برگزار شد،ضمن قبولی طاعت و عبادت روزه داران ،اظهار داشت: سازمان تبلیغات اسلامی در سال 68 به دستور حضرت امام خمینی (ره) برای سامان دادن به تبلیغات اسلامی،اعزام مبلغ و نظارت بر هیات های مذهبی تاسیس شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از بام ایران، جلیل مختارنیا پیش از ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه بیجار که به مناسبت اول تیر ماه سالروز تشکیل سازمان تبلیغات اسلامی در این اداره برگزار شد،ضمن قبولی طاعت و عبادت روزه داران ،اظهار داشت: سازمان تبلیغات اسلامی در سال 68 به دستور حضرت امام خمینی (ره) برای سامان دادن به تبلیغات اسلامی،اعزام مبلغ و نظارت بر هیات های مذهبی تاسیس شد., بام ایران,وی افزود: اداره سازمان تبلیغات از ابتدا تا کنون به صورت هیئت امنای و شورای است.
, وی افزود: اداره سازمان تبلیغات از ابتدا تا کنون به صورت هیئت امنای و شورای است.,رییس اداره تبلیغات اسلامی بیجار با اشاره به فعالیت های این سازمان ،گفت:اعزام مبلغ در ایام ماه مبارک رمضان و محرم از جمله فعالیت های این سازمان در سطح شهرستان ها است.
, رییس اداره تبلیغات اسلامی بیجار با اشاره به فعالیت های این سازمان ،گفت:اعزام مبلغ در ایام ماه مبارک رمضان و محرم از جمله فعالیت های این سازمان در سطح شهرستان ها است.,مختارنیا از اعزام 5 هزار نفر روز مبلغ جهت تبلیغات اسلامی در ماه رمضان و محرم در شهرستان بیجار خبر داد.
, مختارنیا از اعزام 5 هزار نفر روز مبلغ جهت تبلیغات اسلامی در ماه رمضان و محرم در شهرستان بیجار خبر داد.,وی گفت: در ماه رمضان و محرم به طور متوسط 100 مبلغ دینی همراه خانواده به مناطق روستایی بیجار اعزام می شوند.
, وی گفت: در ماه رمضان و محرم به طور متوسط 100 مبلغ دینی همراه خانواده به مناطق روستایی بیجار اعزام می شوند.,رییس سازمان تبلیغات بیجار عنوان کرد: مبلغین دینی با تحمل شرایط سختی و کمبودها در مناطق روستایی بر اساس وظیفه دینی خود به امر خطیر تبلیغ معارف اسلامی و سبک زندگی اسلامی در ماه مبارک رمضان و محرم می پردازند.
, رییس سازمان تبلیغات بیجار عنوان کرد: مبلغین دینی با تحمل شرایط سختی و کمبودها در مناطق روستایی بر اساس وظیفه دینی خود به امر خطیر تبلیغ معارف اسلامی و سبک زندگی اسلامی در ماه مبارک رمضان و محرم می پردازند.,مختارنیا افزود: امسال 150 نفر مبلغ خواهر و برادر همراه خانواده های خود به روستاهای بیجار اعزام شدند.
, مختارنیا افزود: امسال 150 نفر مبلغ خواهر و برادر همراه خانواده های خود به روستاهای بیجار اعزام شدند.,اجرای طرح غنی سازی اوقات فراغت در 25 پایگاه شهری و روستایی
, اجرای طرح غنی سازی اوقات فراغت در 25 پایگاه شهری و روستایی, اجرای طرح غنی سازی اوقات فراغت در 25 پایگاه شهری و روستایی,وی تصریح کرد: اجرای طرح غنی سازی اوقات فراغت در 25 پایگاه ثابت شهری و روستایی با حضور مبلغان و روحانیون اعزامی به مدت 45 روز از دیگر اقدامات اداره تبلیغات اسلامی در شهرستان بیجار راست.
, وی تصریح کرد: اجرای طرح غنی سازی اوقات فراغت در 25 پایگاه ثابت شهری و روستایی با حضور مبلغان و روحانیون اعزامی به مدت 45 روز از دیگر اقدامات اداره تبلیغات اسلامی در شهرستان بیجار راست.,رییس سازمان تبلیغات بیجار خاطر نشان کرد: مهمترین برنامه های طرح غنی سازی اوقات فراغت جوانان و نوجوان ،سبک زندگی ،اقتصاد مقاومتی و پیشگیری از اعتیاد به عنوان مهمترین آسیب منطقه است .
, رییس سازمان تبلیغات بیجار خاطر نشان کرد: مهمترین برنامه های طرح غنی سازی اوقات فراغت جوانان و نوجوان ،سبک زندگی ،اقتصاد مقاومتی و پیشگیری از اعتیاد به عنوان مهمترین آسیب منطقه است .,برگزاری بیش از 500 گفتمان دینی در سال گذشته
, برگزاری بیش از 500 گفتمان دینی در سال گذشته , برگزاری بیش از 500 گفتمان دینی در سال گذشته ,این مسئول از برگزاری بیش از 500 گفتمان دینی با همکاری آموزش و پرورش و معلمان در سال گذشته خبر داد.
, این مسئول از برگزاری بیش از 500 گفتمان دینی با همکاری آموزش و پرورش و معلمان در سال گذشته خبر داد.,وی تصریح کرد: راه اندازی دبیرستان معارف اسلامی صدرا جهت تربیت نیروهای متخصص در حوزه علوم انسانی از دیگر اقدامات سازمان تبلیغات در بیجار است.
, وی تصریح کرد: راه اندازی دبیرستان معارف اسلامی صدرا جهت تربیت نیروهای متخصص در حوزه علوم انسانی از دیگر اقدامات سازمان تبلیغات در بیجار است.,مختارنیا افزود: این مدارس از ابتدا با حضور 8 دانش آموز فعالیت خود را آغاز کرد و اکنون در دو مقطع پسرانه و دخترانه دارای مدرسه است.
, مختارنیا افزود: این مدارس از ابتدا با حضور 8 دانش آموز فعالیت خود را آغاز کرد و اکنون در دو مقطع پسرانه و دخترانه دارای مدرسه است.,رییس سازمان تبلیغات اسلامی بیجار همچنین از برگزاری جلسات فرق دینی به منظور آشنایی جوانان و نوجوانان با آسیب های فرقه ضاله،بهائیت،وهابیت و شیطان پرستی با حضور کارشناسان نخبه خبر داد.
, رییس سازمان تبلیغات اسلامی بیجار همچنین از برگزاری جلسات فرق دینی به منظور آشنایی جوانان و نوجوانان با آسیب های فرقه ضاله،بهائیت،وهابیت و شیطان پرستی با حضور کارشناسان نخبه خبر داد.,راه اندازی شورای مشورتی قرآنی در بیجار
, راه اندازی شورای مشورتی قرآنی در بیجار , راه اندازی شورای مشورتی قرآنی در بیجار ,وی از تشکیل شورای مشورتی قرآنی در راستای یکسان سازی مراسمات قرآنی در سطح شهر بیجار خبر داد و بیان داشت: در حال حاضر 6 موسسه قرآنی با هدف آموزش مفاهیم قرآنی ،تفسیر قرآن و برگزاری کرسی های تلاوت نور در بیجار خبر داد.
, وی از تشکیل شورای مشورتی قرآنی در راستای یکسان سازی مراسمات قرآنی در سطح شهر بیجار خبر داد و بیان داشت: در حال حاضر 6 موسسه قرآنی با هدف آموزش مفاهیم قرآنی ،تفسیر قرآن و برگزاری کرسی های تلاوت نور در بیجار خبر داد.,مختارنیا همچنین گفت: برای 45 خاانه قرآنی مجوز صادر شده است که در حال حاضر 25 خانه قرآنی آن فعالیت دارد.
, مختارنیا همچنین گفت: برای 45 خاانه قرآنی مجوز صادر شده است که در حال حاضر 25 خانه قرآنی آن فعالیت دارد.,رییس سازمان تبلیغات اسلامی بیجار در قسمت دیگری از سخنان خود از استقرار روحانی پاره وقت جهت سامان دهی کارهای فرهنگی در سطح مساجد شهر بیجار خبر داد.
, رییس سازمان تبلیغات اسلامی بیجار در قسمت دیگری از سخنان خود از استقرار روحانی پاره وقت جهت سامان دهی کارهای فرهنگی در سطح مساجد شهر بیجار خبر داد.,وی در پایان سخنان خود با اشاره به گسترش شبکه های اجتماعی و حضور جوانان در فضای مجازی ،گفت: دشمنان در فضای مجازی در پی گرفتن روحیه اعتقادی و خود باوری جوانان ما هستند و حضور مبلغان آماده و آشنا به مسائل روز در این شبکه ها موجب آشنایی جوانان و خانواده ها با آسیب های اجتماعی در این زمینه می گردد.
, وی در پایان سخنان خود با اشاره به گسترش شبکه های اجتماعی و حضور جوانان در فضای مجازی ،گفت: دشمنان در فضای مجازی در پی گرفتن روحیه اعتقادی و خود باوری جوانان ما هستند و حضور مبلغان آماده و آشنا به مسائل روز در این شبکه ها موجب آشنایی جوانان و خانواده ها با آسیب های اجتماعی در این زمینه می گردد.,انتهای پیام/م
, انتهای پیام/م]
ارسال دیدگاه